Gå til indhold
Resultaterne af den seneste undersøgelse af bilmærkernes pålidelighed fra J.D. Power viser endnu engang, at KIA lever op til sit omfattende kvalitetsløfte, der ligger i de 7 års garanti
Resultaterne af den seneste undersøgelse af bilmærkernes pålidelighed fra J.D. Power viser endnu engang, at KIA lever op til sit omfattende kvalitetsløfte, der ligger i de 7 års garanti

Nyhed -

KIA brillerer i J.D. Power Vehicle Dependability Study

Fredericia den 27. november 2017 – KIA kan bryste sig af endnu en pris for sin kvalitet og pålidelighed, hvilket sikrer førstepladsen over alle andre bilmærker i J.D. Power Vehicle Dependability Study udført i Tyskland. Sportage vandt også kategorien "kompakt SUV" for andet år i træk.

I 2017 deltog 14.000 bilejere i J.D.Powers tyske undersøgelse af bilmærkernes pålidelighed, og 71 køretøjer fra 24 producenter blev evalueret for at bestemme de mest pålidelige modeller.

I den langsigtede produktkvalitetsundersøgelse, viste tredje generation af Sportage det laveste antal fejl målt pr. 100 biler (PP100). Sportagens resultat på 77 PP100 resulterede ikke kun i en sejr i Compact SUV-segmentet, men placerede også bilen på en samlet anden plads blandt 71 modeller fra 24 producenter. Sportage, som er KIAs bedst sælgende model i Europa, slog rekord ved at slå den næstbedste bil i Compact SUV-segmentet med hele 7 point.

Sidste år viste bilen også sin pålidelighed i en 100.000 kilometer langtidstest, der blev udført af de to tyske bilmagasiner Auto Bild og Auto Motor und Sport. Sportage afsluttede testene uden problemer – og opnåede tilmed det bedste resultat registreret nogensinde.

I det seneste J.D. Power Vehicle Dependability Study 2017 fra Tyskland vandt KIA også titlen som "bedste bilmærke", med det laveste gennemsnitlige antal problemer af alle producenter. Af de 24 mærker, der er repræsenteret i ranglisten, er KIA den eneste producent, der scorede under 100 point – det gennemsnitlige pointantal var 151.

Steffen Cost, direktør (COO) for Kia Motors Deutschland sagde: "Denne præstation er noget, som hele KIA-organisationen kan være meget stolt af, i særdeleshed fordi dette fremragende resultat ikke er baseret på én lille jury, men repræsenterer udtalelsen fra tusindvis af eksperter, der kender deres biler meget godt. KIA er berømt for sin 7 års fabriksgaranti, som vi introducerede for ti år siden med cee'd – alle vores modeller har haft denne garanti siden 2010. Resultaterne af denne undersøgelse af bilmodellernes pålidelighed viser endnu engang, at vi er yderst berettigede til at give vores kunder dette omfattende kvalitetsløfte. "

KIA i top i J.D. Power kvalitetsundersøgelse

J.D. Power Vehicle Dependability Study bliver gennemført hvert år i bl.a. Tyskland, UK samt USA. Og i samme undersøgelse foretaget i UK kommer KIA ligeledes ind på førstepladsen, men deler den flotte placering med Volvo, som opnår samme pointtal. Tidligere på året blev resultaterne af den amerikanske undersøgelse offentliggjort, hvor KIA også brillerede på førstepladsen over bilmærkernes pålidelighed og kvalitet.

J.D. Power Vehicle Dependability Study 2017

Den globale marketing informationsservice JD Power, der blev grundlagt i USA i 1968, er internationalt berømt for sine kundetilfredshedsundersøgelser, som den har gennemført i Tyskland siden 2002. Mere end 14.000 bilister blev interviewet online for at udarbejde den seneste undersøgelse i Tyskland. Billisterne blev bedt om at give detaljer om deres erfaring med deres bil, som de gennemsnitligt har haft i to år. Kun modeller, hvor mindst 75 gyldige svar blev indsendt, blev medtaget i undersøgelsen. Resultaterne af undersøgelsen er opdelt i kategorier for kvalitet/pålidelighed, attraktivitet og løbende omkostninger. Alle svar vægtes, og resultaterne bruges til at lave en rangorden efter hyppigheden af problemer. 

Emner

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark