Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

KIAs Hjertesag

Nyhed   •   Apr 17, 2018 15:23 CEST

Støt hjerteforeningens arbejde med at forebygge hjerte-kar-sygdomme i Danmark og deltag i konkurrencen om en ny KIA

Fredericia, den 17. april 2017 – KIA er for sjette år i træk hovedsponsor med biler til TV2 Charlies Hjertegalla. Ved det seneste indsamlingsshow i 2017, var seerne ekstra generøse, og der blev med hjælp fra 4 KIA biler, samlet et rekordstort beløb på 28.459.152 millioner kroner sammen til Hjerteforeningens livsvigtige arbejde med at forebygge hjerte-kar-sygdomme i Danmark.

”Der er hårdt brug for at oplyse om hjerte-kar-sygdom og samle penge ind til Hjerteforeningens arbejde, for omkring 430.000 danskere lever med en hjerte-kar-sygdom, og mere end hver fjerde dansker dør af sygdommen”, fortæller Kim Høgh, direktør i Hjerteforeningen. ”Vi arbejder på højtryk for at stable et formidabelt gallashow på benene, der kan samle penge ind til at bekæmpe en af de største dræbere herhjemme og hjælpe de mange danskere, der lever med et sygt hjerte. Hvert et bidrag vil gøre en forskel for dem, der har hjerte-kar-sygdom tæt inde på livet”, siger Kim Høgh.

Showet bliver i år kulminationen på en hel dags landsindsamling med Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo i front. Aftenen byder desuden på den kendte blanding af musik, konkurrencer og personlige beretninger med fokus på hele Danmarks hjertesag. I løbet af hele aftenen kan du ringe dit bidrag ind til en af de mange prominente danskere, der sidder parat i call centeret. Du kan også allerede nu sende en SMS med teksten HJERTE150 til 1414 og støtte med 150 kr. Det koster almindelig SMS-takst. Tjenesten udbydes af Hjerteforeningen, Hauser Plads 10, 1127 København K, telefon 33 93 17 88. Du kan også støtte med et beløb efter eget ønske via MobilePay til tlf. 7025.

Du kan allerede nu bidrage til hjerteforeningens indsamling og deltage i konkurrencen om nye biler. KIA sætter hele 4 biler på højkant. For at deltage i konkurrencen om én af de fire biler, skal du sende en SMS til 1234. Du kan se herunder hvilket ord, du skal skrive i beskeden, alt efter, hvilken bil du gerne vil vinde. Det koster 150 kr. at deltage.

Vind en KIA Rio Attraction 1.0 T-GDI 100 hk (værdi: kr. 182.977,-) SMS: BIL til 1234

Bilen er udstyret med bl.a. automatisk nødbremse, fartpilot med hastighedsbegrænser, 17’’ alufælge, klimaanlæg, varme i rattet, varme i forsæderne, LED kørelys, 7’’ audio display, Apple CarPlay, regnsensor, bakkamera og Parkeringssensor i bag.

Vind en KIA Cee’d SW Gt-line Limited 1.0 T-GDI (værdi: kr. 260.978,-) SMS CEED til 1234

Bilen er udstyret med bl.a. 17’’ alufælge, GT-Line designpakke, regnsensor, 7’’ navigation med touch skærm, Apple CarPlay, bakkamera, parkeringssensor i bag, LED kørelys, 2-zoners klimaanlæg, Fart pilot med hastighedsbegrænser, Tågelygter foran, Varme i forsæder, Varme i rattet

Vind en Niro Hybrid Vision 1,6 Benzin DTC (værdi: kr. 268.979,-) SMS NIRO til 1234

Bilen kører op til 26,3 km/l og er udstyret med bl.a. Automatisk nødbremse, 7’’ navigation med touchskærm, Apple Carplay, BI Xenon forlygter, Bakkamera, Parkeringssensor, Varme i for og bagsæder, Regnsensor, Varme i rattet, Tågelyfter, LED Kørelys, LED baglygter, Klimaanlæg, Trådløs telefonopladning.

Vind en KIA Optima SW Plug-in Hybrid 2,0 GDI EL/Benzin (værdi: kr. 376.978,-) SMS KIA til 1234

Bilen kører op til 71,4 km/l og har en rækkevidde på ren el op til 62 km. Den er udstyret med bl.a. 8” navigationsanlæg med touch skærm, Harman Kardon lydanlæg, bakkamera, Apple CarPlay/Android Auto, Automatisk nedblændeligt bakspejl, 17” Alufælge, 2-zoners fuldautomatisk Klimaanlæg, Regnsensor, varme i rattet, parkeringssensor for og bag, High Beam Assist, Lane Keep Assist System, nødbremsesystem og smart cruise control.