Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

KIA afslører den nye generation af Ceed

Pressemeddelelse   •   Feb 06, 2018 09:00 CET

Den tredje generation af Ceed har innovative nye teknologier og motorer, et modent og atletisk design og en mere engagerende kørsel

Fredericia, den 6. februar 2018 – Den nye KIA Ceed har officiel verdenspremiere på det internationale Motor Show i Genève i næste måned.

Den 5-dørs Ceed hatchback bliver afsløret i Genève sammen med endnu et medlem af den nye Ceed-familie. Den tredje generation af Ceed har innovative nye teknologier og motorer, et modent og atletisk design og en mere engagerende kørsel. Bilen er designet, udviklet, konstrueret og bygget i Europa til europæerne.

Den nye KIA Ceed er designet i mærkets europæiske designcenter i Frankfurt, Tyskland. Designet er inspireret af KIA Stingers fastback-design, og giver den nye Ceed et nyt og mere selvsikkert look. Kørslen og håndteringsegenskaberne i den nye model hæver Ceed over sin forgænger med hensyn til dynamik, førerinddragelse og raffinement.

Med den nye generation bliver navnet mere enkelt - cee'd bliver til Ceed og konsoliderer intentionen med bilen – og deraf navnet ”a car for the Community of Europe, with European Design.

Den nye KIA Ceed kommer til salg i Danmark i 3. kvartal 2018.

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS havde et travlt og spændende 2017 med intet mindre end 7 ny-bils lanceringer. 2018 byder måske på knap så mange store nyheder, men dog usædvanlig mange spændende opdateringer. Den største nyhed bliver introduktionen af den helt nye Ceed i starten af 2. halvår. Og med en særdeles stor efterspørgsel på plug-in-hybrid modeller, står KIA stærkt med to skarpe PHEV modeller i hhv. Niro PHEV og Optima PHEV. Selvom KIA debuterede på markedet for plug-in-modeller sidste år, lykkedes det med et flot salgstal på 205 plug-in-modeller at gå ud af 2017, som det bedst sælgende plug-in-hybrid mærke på personbiler.