Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Rekordår for KIA

Fredericia, den 6. januar 2016 – KIA har haft et fantastisk godt år i 2015, hvor det er blevet til 11.180 solgte enheder. Det er en stigning på 12,6 % i forhold til 2014. KIA slutter hermed året af i top 10 med en markedsandel på knap 5 %. Aldrig før er der blevet leveret så mange KIA modeller i samme kalenderår. Den hidtidige rekord er på 11.069 biler, og den er tilbage fra 2012, hvor KIA havde tre helt nye modeller i henholdsvis A, B og C segmentet.

Væksten er drevet af flere modeller. Især KIA Picanto og KIA Rio i henholdsvis A og B segmentet står for en stor andel af det flotte salgsresultat. Herudover er KIAs modelprogram blevet bredere med bl.a. KIA Optima i D-segmentet, så der er modeller i alle segmenter til at løfte mærkets salgspotentiale.

KIAs rekordhøje salg er med til at forankre KIAs position i markedet, og med 84.023 KIA modeller kørende på de danske veje, bliver det ved selvsyn bekræftet.

Det er gået rigtig stærkt for KIA gennem de sidste år. KIAs designer Peter Schreyer har skabt en designlinje som appellerer bredt, og samtidig har produktkvaliteten taget et kvantespring siden KIAs introduktion i Danmark for 20 år siden. Alt sammen medvirkende til, at KIA har mere end fordoblet sit salg i Danmark på 5 år.

KIAs administrerende direktør; Mogens Lyngsø glæder sig over den nye salgsrekord. ”Det er flere biler end vi havde forventet, og bekræfter bare kundernes tillid til KIA mærket. Samtidig er det et udtryk for topmotiverede forhandlere, som formår at leve op til væksten i et meget konkurrencepræget marked. Vi ser frem til åbningen af endnu en fabrik i Mexico, så vi fortsat kan møde den stadig stigende efterspørgsel”.

-SLUT-

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark