Gå til indhold
EV6_4

Billede -

EV6_4

Licens:
Brug i medier
Materialet kan downloades af journalister, bloggere, meningsdannere etc. Det kan bruges og deles i forskellige medier-kanaler med det formål fremføre, fortælle, kommentere eller redegøre for jeres pressemeddelelser og andre publiceringer - forudsat at materialet er uredigeret og publiceret i sin helhed. Forfatteren eller skaberen af materialet skal krediteres i det omfang, som god skik kræver (det betyder f.eks. at fotografer skal krediteres).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
3600 x 2400, 10,5 MB
Download

Emner

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Relateret materiale

EV6 - en gamechanger til inspirerende elektrisk mobilitet; GT varianten accelererer fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder

Kia EV6 redefinerer grænserne for elektrisk mobilitet med inspirerende design, høj ydelse og innovativ rummelighed

EV6 er symbolet på Kias nye brand identitet og den første elbil bygget på den nye dedikerede EV platform. Bilen bliver tilgængelig i flere konfigurationer - og over 510 km rækkevidde på en enkelt opladning. Den kan lade fra 10 til 80 procent på bare 18 minutter. Og EV6 GT tilbyder en ydelse som en sportsvogn med en acceleration fra 0 - 100 km/t på 3,5 sekunder.

Autobranchen hædrer verdens bedste biler ved ny-etableret prisuddeling, som skal give et fuldstændig demokratisk syn på de 'bedste' bilmodeller i verden

Kia EV6 kronet som verdens bedste ved den debuterende prisuddeling, 'Best Cars of the Year'

Kia EV6 indtager førstepladsen ved den første 'Best Cars of the Year' Awards nogensinde. EV6 kom helt til tops ved at slå nye modeller fra etablerede premiummærker inklusive Audi og Porsche. TItlen understreger yderligere det teknologiske lederskab inden for elektrisk mobilitet, der er etableret hos Kia. Dommerpanelet ved den nye prisuddeling omfatter etablerede globale ledere i bilindustrien.

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark