Gå til indhold
Den opgraderede KIA Niro beholder sit flotte crossover-design, men byder på en række designmæssige opdateringer
Den opgraderede KIA Niro beholder sit flotte crossover-design, men byder på en række designmæssige opdateringer

Nyhed -

Danmarks bedst sælgende plug-in hybrid får et facelift

Fredericia, den 18. juni 2019 – På Biludstillingen i Geneve tidligere på året blev den faceliftede KIA Niro HEV & PHEV vist frem for første gang, og KIA Danmark er nu klar med modelprogrammet. Faceliftet på KIA Niro HEV & PHEV byder på en lang række forbedringer med nyt udvendigt design, et mere elegant interiør i høj kvalitet og nye sikkerheds- og komfort muligheder.

Niro er en utrolig populær model. Den rammer plet i forhold til de danske bilkøbere med sit crossover-design, store alsidighed og lave emissionstal og driftsomkostninger. Niro PHEV har siden lanceringen været Danmarks bedst sælgende plug-in hybrid. Sidste år solgte KIA 1.355 Niro modeller (1.113 PHEV og 242 HEV). År til dato er salget af Niro modeller på i alt 774 biler fordelt på 637 PHEV og 137 HEV.

Faceliftet med de nye forbedringer af kvalitet og design samt nye udstyrsmuligheder vil kun være med til at gøre Niro-familien endnu mere attraktiv.

Priser på faceliftet Niro HEV & PHEV:

Motor Vision Comfort Advance
1,6 HEV DCT 279.999 289.999 304.999
1,6 PHEV DCT 274.999 284.999 299.999

De faceliftede modeller på Niro er tilgængelige i Danmark til august.

Opfrisket udvendigt design

Den opgraderede KIA Niro beholder sit flotte crossover-design, men byder på en række designmæssige opdateringer i den faceliftede version. Med det opfriskede design nærmer Hybrid- og Plug-in Hybrid-modellerne sig designet fra den nye eldrevne e-Niro. Niro beholder sit markante design og den ikoniske ”tiger nose”-kølergrill, men nye kofangere foran og bagpå giver bilen et helt nyt look, som fremstår mere moderne. De standardmonterede projektionsforlygter har fået et nyt design, som integrerer KIAs unikke ”ice cube”-design, og køberne kan vælge LED-forlygter som ekstraudstyr. Kofangerne har integrerede nye LED dagskørelys i dobbelt pildesign under forlygterne. Bag på bilen giver de nydesignede LED-lygter Niro en mere markant og moderne lyssignatur. Det nye kofangerdesign fuldendes af et sølvfarvet bundskjold og har nye lysreflekser og tågebaglygter i hjørnerne.

Som erstatning for de nuværende 16” alufælge med kapsel, lancerer faceliftet nye alufælge med lav vindmodstand og vægt.

En premium fornemmelse og nye farvekombinationer

I kabinen har KIA introduceret en række visuelle og materialemæssige opgraderinger, der øger kabinekvaliteten og styrker indtrykket af en kabine i premium klassen.

Øverst har instrumentpanelet fået en blød overflade i høj kvalitet, mens den forreste del og instrumentpanelet har en elegant finish i sort højglans med dekor i sølv eller satinkrom (Advance). KIA introducerer desuden en ny 10,25” TFT-LCD-widescreen navigation (ekstraudstyr). Som standard har den et 8,0” Audio display med touchscreen og opkobling via Apple Carplay og forberedt til Android Auto.

Niro HEV & PHEV i højeste udstyrsniveau; Advance fås nu med nye individualiseringsmuligheder i form af 3 farvepakker, Bordeaux, Rød og Grå. De tre farvepakker kan kun bestilles til Advance modellen i sammenhæng med læderkabinen. Farvepakken koster kr. 999,- + læderkabinen.

Nyt komfort -& sikkerhedsudstyr

Det nye navigationssystem med 10,25” touchscreen (kr. 14.999) omfatter som standard JBL-lydanlæg, Bluetooth med mulighed for flere tilslutninger, så personerne i bilen kan tilslutte to mobile enheder på samme tid samt Apple CarPlay / Android Auto. Med den avancerede funktion med opdelt skærmbillede kan brugerne betjene eller overvåge forskellige features på samme tid, og skærmen kan tilpasses individuelt med en række forskellige widgets. Det giver føreren mulighed for at have et enkelt display eller kombinere flere elementer på skærmen på samme tid. Niro-modellerne tilbyder som standard et infotainmentsystem med 8” audio display skærm med Apple CarPlay og forberedt til Androind Auto.

Alle Niro HEV og PHEV-modeller får som standard:

8” Audio display

Elektronisk parkeringsbremse

Paddleshift bag rat til manuelt skift af gear

2-zoners klimaanlæg

DAB+

Nye 16” alufælge

Nye sikkerhedsteknologier

Med den faceliftede Niro HEV & PHEV introduceres en række nye aktive førerassistentsystemer. Intelligent fartpilot fås allerede nu, og nu bliver denne opgraderet med Stop & Go-funktion. Med intelligent fartpilot med Stop & Go følger Niro det forankørende køretøj, og nu kan systemet standse bilen helt, hvis trafikken går helt i stå, hvorefter bilen sætter i gang, når køretøjet foran begynder at køre. Lane Following Assist er også blevet standard på HEV og PHEV-modellerne. Denne teknologi følger de forankørende køretøjer i trafikken og registrerer vognbanelinjerne, så Niro bliver i sin vognbane. Systemet styrer acceleration, opbremsning og styretøj afhængigt af det forankørende køretøj, og det anvender eksterne sensorer til at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj. Lane Following Assist fungerer mellem 0 og 180 km/h. Ligeledes er nødbremsen blevet opgraderet således denne nu også kan registrere cyklister.

Kampagnepakke til HEV modellen

På HEV modellen lancerer KIA sammen med faceliftet en skarp udstyrspakke. Pakken består af kunstlæderkabine og 10.25” navigation med JBL-lydanlæg og kan bestilles til både Comfort og Advance varianterne – men altså kun på HEV. Udstyrspakken har en værdi af 24.998,- men merprisen for kunden er kun kr. 4.999,-. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark