Gå til indhold
I optima SW PHEV får man det bedste af to verdener - et højtydende batteri og en 2.0-liters GDI-motor, som tilsammen opnår en ydelse på 205 hk og en rækkevidde på 980 km.
I optima SW PHEV får man det bedste af to verdener - et højtydende batteri og en 2.0-liters GDI-motor, som tilsammen opnår en ydelse på 205 hk og en rækkevidde på 980 km.

Nyhed -

Firmabilen til de miljøbevidste virksomheder

Fredericia, den 28. august 2017 – Flere og flere virksomheder tilføjer bæredygtighed i deres CSR rapport, og tager hermed nødvendige tiltag for at reducere den negative påvirkning af miljøet. Da en stor del af CO2-udledningen i mange virksomheder kommer fra bl.a. transport, har de stor fokus på besparelser gennem ny teknologi som el- eller hybridbiler. Mange virksomheder har bl.a. et krav om max. CO2 på deres firmabiler.

Det bedste af to verdener

De elbiler som er på markedet lever sjældent op til de behov, der skal dækkes af firmabiler, da de har for kort rækkevidde og begrænset plads. Her er Optima stationcar plug-in hybrid et super fint alternativ. I optima SW PHEV får man det bedste af to verdener. Bilen er baseret på et højtydende batteri og en 2.0-liters GDI-motor, som tilsammen opnår en ydelse på 205 hk og en rækkevidde på 980 km. Bilen skifter ubemærket mellem benzin -og eldrift eller bruger begge systemer i synergi. Samtidig bruger genindvindingsystemet bremseenergien samt den kinetiske energi til opladning af batteriet. Takket være avancerede energibesparende foranstaltninger opnår den en CO2 udledning på bare 33 g/km og en rent elektrisk rækkevidde op til 62 km.

KIA Optima SW PHEV flådeprogram

KIA Optima SW Plug-in Hybrid er netop kommet til salg i Danmark til en særdeles attraktiv pris på kr. 419.999,-. Og KIA importøren har sammensat et super skarpt flådeprogram med en beskatningsværdi på kr. 362.759,- inkl. leveringsomkostninger.

Optima SW plug-in hybrid kan modsat de fleste andre miljøbevidste bilmodeller trække op til 1.500 kg på krogen. Og for bare at nævne noget af bilens standardudstyr har bilen 6-trins automatgear, 8” navigations-anlæg med touchskærm, adaptiv BI-LED forlygter, Adaptiv Cruise Control, AEB nødbremse, bakkamera, bluetooth, eljusterbart førersæde med memory, Harman Kardon lydanlæg, 2-zoners klimaanlæg, luftdyser i bag, parkeringssensor for og bag, regnsensor, el-justerbare sidespejle som er el-indklappelige med memory, varme og blink, smart key, smart power tailgate, sæder med dellæder, sædevarme i forsæder og varme i rattet. Se hele modelprogrammet her

For bare kr. 5.999,- kan man tilkøbe en komfortpakke som indeholder privacy glass, DAB radio, wireless charger og barriere net til baggagerummet.

Fordele ved at vælge en Optima SW PHEV som firmabil

Firmabilerne udgør kun en mindre del af den danske bilpark, fordi de overgår til privat eje efter få år. Men firmabilerne udgør over en tredjedel af alle ny-indkøbte biler. Derfor påvirker firmabilerne i høj grad sammensætningen af bilparken. Derfor er det væsentligt for at opnå en mere miljøvenlig bilpark, at have et mere miljøvenligt alternativ til firmabilen.

Bilen udleder et minimum af CO2 samt NOx partikler under kørslen. Det betyder, at du giver en hjælpende hånd til klimaet, og samtidig forurener mindre i dit nærmiljø.

Der er god økonomi i at vælge en Optima SW plug-in hybrid, da driftsomkostningerne er markant lavere end konventionelle biler. Bilen er selvfølgelig omfattet af KIAs 7 års garanti op til 150.000 km – dog uden km begrænsning de første 3 år.

Du sætter konkret og tydelig handling bag ordene om, at din virksomhed interesserer sig for miljø og bæredygtighed. Det giver dig troværdighed og dit image får et løft. Der er mange følelser forbundet med valget af biler, så ved at vælge mere bæredygtige biler sender du et klart signal om, at du mener den grønne omstilling alvorligt.

Køreoplevelsen i en Optima SW plug-in hybrid er meget komfortabel. Samtidig har du ingen motorstøj, når du kører på ren el. Det er behageligt, og det betyder, at du ankommer frisk og veloplagt til dine møder.

Din kørestil bliver bedre, fordi du hurtigt bemærker, at hver gang du trykker til på speederen, koster det rækkevidde. Dermed har du god grund til at være den gode bilist, give plads og køre roligt og afslappet, når du kører bil.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark