Gå til indhold
Med en forbedring på 2 point sikrer KIA sin top-pladsering i J.D. Powers kvalitetanalyse
Med en forbedring på 2 point sikrer KIA sin top-pladsering i J.D. Powers kvalitetanalyse

Nyhed -

For femte år i træk rangerer KIA Motors som det højest placerede mainstream brand i J.D. POWERs kvalitetanalyse

Fredericia, den 24. juni 2019 – For femte år i træk er KIA netop blevet udnævnt som det førende ikke-premium bilmærke i J.D. Powers amerikanske kvalitetanalyse. Med 70 indrapporterede problemer pr. 100 biler, er det en forbedring på 2 point i forhold til sidste års resultat.

KIAs fortsatte succes i kvalitetanalysen bliver ført an af fire modeller - Rio, Forte, Sportage og Soul – som alle er blandt de 10 bedst rangerede køretøjer i branchen, hvilket er en større repræsentation end noget andet bilmærke. Derudover kan KIA bryste sig af topplaceringer i fire forskellige segmenter – nemlig Rio i segmentet for mini-biler, Forte i segmentet for kompakte mellemklasse biler, Sportage i segmentet for små SUV’er og Sedona i segmentet for minivans.

"At være rangeret øverst på J.D. Powers amerikanske kvalitetundersøgelse blandt alle mainstream mærker én gang, er en enorm ære, men at indtage førstepladsen fem år i træk, bekræfter KIAs engagement i kvalitet og kundeservice", siger Michael Cole, som er chief operating officer and EVP for Kia Motors America. "Med fire segment-vindere - og yderligere tre modeller rangeret blandt top-tre i deres respektive segmenter – har KIAs brand filosofi ”Give it Everything” klart affødt et model lineup i verdensklasse."

Årsrapporten analyserede svar fra 76.256 respondenter fordelt på 257 bilmodeller på tværs af 26 segmenter. Modellerne blev vurderet på køreoplevelse, motor og gearkasse og en bred vifte af indberettede kvalitetproblemer fra bilejerne.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark