Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

Hybriddage hos KIA

Nyhed   •   Sep 09, 2019 13:15 CEST

KIA holder ekstraordinært åbent hele weekenden den 21. - 22. september, så der er rig mulighed for at prøvekøre én af de mange el-drevne modeller

9. september 2019 – Debatten om klima og bæredygtighed er taget til i styrke i løbet af det sidste halve år – og dermed også interessen for elektrificerede biler. KIA er et af de få mærker, der er aktuel med et bredt modelprogram af både delvist eldrevne og fuldt elektriske bilmodeller.

COO hos KIA Danmark; Rasmus Aagaard udtaler: ” Hos KIA Import Danmark mærker vi interessen fra alle sider. Det er super fedt, at teknikken prioriteres højere end præferencen for et europæisk logo på køleren.”

Åbent Hus

I de kommende uger gør KIA ekstraordinært opmærksom på sine hybrid og plug-in hybrid modeller. Og i weekenden den 21. – 22. september holder KIAs forhandlere åbent fra kl. 11 – 16 både lørdag og søndag, så man har rig mulighed for at besøge sin lokale forhandler og prøvekøre de forskellige modeller hele weekenden.

Danmarks bedst sælgende plug-in hybrid har fået et facelift

KIAs Niro plug-in hybrid er for tredje år i træk Danmarks bedst sælgende plug-in hybrid. Og med et nyligt facelift, er modellen opgraderet med nyt design og nye lækre features.

Den faceliftede Niro HEV/PHEV har fået et opfrisket design, så modellen udseendemæssigt nu nærmer sig e-Niro. Samtidig er der tilføjet en række udstyr til standardudstyrslisten i form af 8” audio display, elektronisk p-bremse, 2-zoners klimaanlæg, DAB+, 16” alufælge, stop & go funktion er tilføjet den adaptive fartpilot, lane following assist og paddleshift.

Sidstnævnte har, udover deres normale funktion, også den feature vi kender fra e-Niro, hvor de i 4 niveauer hjælper med at bremse bilen og regenerere strøm til batteriet, når man slipper speederen. Ved brug af paddleshift i SPORT tilstand kan man manuelt skifte gear, som vi traditionelt kender det fra almindelige forbrændingsmotorer med automatgear og paddleshift.

Prisen for en KIA Niro plug-in hybrid (PHEV) starter fra kr. 275.00,-. Og hybrid (HEV) varianten fås fra kr. 280.000 kr.

Kampagnepakke til HEV modellen

På HEV modellen lancerer KIA sammen med faceliftet en skarp udstyrspakke. Pakken består af kunstlæderkabine og 10.25” navigation med JBL-lydanlæg og kan bestilles til både Comfort og Advance varianterne – men altså kun på HEV modellen. Udstyrspakken har en værdi af kr. 25.998,- men merprisen for kunden er kun kr. 4.999,-.

Ekstremt meget bil for pengene

Med en Optima SW plug-in hybrid får man udover en rummelig kabine og et stort bagagerum også en alen lang liste af komfort og sikkerhedsudstyr, som man ikke normalt ser som standard i klassen. Optima SW plug-in hybrid koster kr. 350.000,-

Dermed er prisen på en Optima plug-in hybrid meget lavere end nogen alternativer med tilsvarende udstyrsniveau i traditionel diesel og benzin udgave.

Når man køber en Optima Plug-in hybrid får man installering af en Clever ladeboks med i købet. Her vil man opleve en markant besparelse på sine brændstofomkostninger, idet man med en Clever ladeløsning til kr. 299,- per måned kan lade både ude og hjemme. 

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});