Gå til indhold
Introduktion af ny KIA cee’d den 7.-8. november

Nyhed -

Introduktion af ny KIA cee’d den 7.-8. november

Er du til forførende GT-Line med strømlinet design eller fornuftig familiebil med plads til både hverdag og køreglæde, så oplev den nye KIA cee’d til Åbent Hus i weekenden den 7.-8. november.

Den nye KIA cee’d har bibeholdt det populære udseende med den anerkendte tiger nose-signaturgrill, som med kromdetaljer rundt om de integrerede tågelygter og markeret stødkofanger, giver fronten et moderne løft. Tilsvarende er bagkofangeren ændret med sportslige reflekser og LED-baglygter som løfter cee’d’ens lyssignaturlys om natten.

Den nye version af cee’d, cee’d GT-Line byder på dynamisk køreglæde og sportslig look indvendigt såvel som udvendigt. Med sportslig for- og bagkofanger, kromdetaljer og nydesignet 18” alufælge skiller GT-Line sig ud fra resten af cee’d familien. Indvendigt gennemføres GT-Lines’ sportslige udtryk med alupedaler, GT-Line rat og sæder samt sort loft og dørbeklædning. GT-Line versionen fås både i cee’d 3 og 5 dørs samt den rummelige cee’d SW.

Ny 1.0 Turbomotor og 7 trins DCT gearkasse

Som den første af KIA’s modeller introduceres cee’d med KIA’s helt nye 3-cylindrede 1.0 T-GDI motor i både 100 og 120 HK. Med et maksimalt drejningsmoment mellem 1.500 og 4.000 omdr./min. er motoren utrolig fleksibel under alle kørselsforhold. Det direkte indsprøjtningssystem med højt tryk, avanceret motorkøling og integreret manifold, reducerer emissionerne og øger motorens effektivitet samt forbedre brændstoføkonomien.

Ligesom den nye 1.0 T-GDI motor, er den nye 7 trins DCT-Gearkasse udviklet internt hos KIA og konstrueret til at give et lavere brændstofforbrug og en mere dynamisk kørsel i den manuelle funktion, hvor komfort og jævn kørsel med hurtigere gearskift er i højsædet i den automatiske funktion.

7 års Garanti

KIA cee’d forener fantastiske køreegenskaber med god økonomi på flotteste vis. KIA cee´d kører helt op til 27,8 km/l (EU-norm). KIA cee'd har desuden 7 års fabriksgaranti maks. km 150.000 som alle andre KIA modeller.

Den nye KIA cee’d SW fås fra kr. 204.999 kr.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark