Gå til indhold
Kia høster stor ros for sin bemærkelsesværdige kontinuerlige lancering af banebrydende bilmodeller
Kia høster stor ros for sin bemærkelsesværdige kontinuerlige lancering af banebrydende bilmodeller

Nyhed -

Kia kåret som ”Årets Bilproducent” ved TopGear.com 2022 prisuddeling

Fredericia, den 16. december 2022 – Kia er blevet kåret til ”Årets Bilproducent ved TopGear.com 2022 prisuddeling, og afsluttede året på et højt niveau. Det er andet år i træk, at Kia har vundet en sejr ved TopGear.com prisuddelingen; sidste år vandt den ny-lancerede EV6 kategorien ”Årets Crossover”.

Kia har lanceret adskillige game changere i Europa i år - især femte generation af Sportage og den helt nye Niro, kontinuerligt to af Kias bestsellere i hele Europa. Begge modeller bød på en større opdatering i forhold til deres forgængere på flere områder, herunder eksteriør- og interiørdesign, innovativ teknologi og fremskridt indenfor elektrificerede drivlinjer.

Jack Rix, redaktør på BBC's Top Gear Magasin, kommenterede: "Kias nuværende form er bemærkelsesværdig. På trods af hidtil uset modvind i markedet, viser den opadgående kurve ingen tegn på at sagtne farten. Faktisk bliver de modigere. Den seneste Sportage er en overlegen familie crossover i forhold til sine nærmeste konkurrenter, den nye Niro ser slående ud og byder på både hybrid- eller fuldt elektriske versioner, og Kia ser ud til at lande på fødderne, når det kommer til overgangen til fuldt elektrisk mobilitet. EV6 GT tilbyder en version på 585 hk med et forbløffende drifting-mode."

Jason Jeong, præsident for Kia Europe, sagde: "Dette har været et fremragende år for Kia med hensyn til nye produkter, brand awareness og salg. Vores år-til-dato markedsandel i Europa har holdt sig på 5,1 % i løbet af de sidste to måneder, og den succes skyldes vores populære elektrificerede line-up. Efterhånden som vi udvider vores elektrificerede modelprogram, håber vi at inspirere flere kunder til at skifte til en elektrificeret bil."

David Hilbert, marketingdirektør hos Kia Europe, modtog prisen på vegne af Kia og sagde: "2022 har været en milepæl i Kias historie, hvor mærket blev synonymt med elektrificering og satte den nye standard for fremtidens mobilitet. Introduktionen af EV6 GT var et afgørende øjeblik for os, da vi med en højt ydende elbil tog vores lederskab indenfor elektrificering til helt nye højder indenfor inspirerende og engagerende køredynamik. Tak til TopGear.com for at udnævne os til ”Årets Bilproducent” - det er en kærkommen anerkendelse af mærkets resultater indtil videre, og vi ser frem til et vellykket 2023."

Virksomhedens ”Plan S-strategi” skitserer dets fremtidige mål, herunder en række af 14 fuldt elektriske modeller inden 2027. Den næste model, der lanceres, vil være Kias længe ventede EV9, som bliver lanceret på det europæiske marked i 2023.

Kia EV9 vil repræsentere toppen af, hvad der er muligt med en elektrisk SUV. Den store elektriske SUV, der er udviklet på virksomhedens Electric Global Modular Platform (E-GMP), vil indlede en ny æra med sofistikeret, højteknologisk, elektrisk mobilitet for Kia.

For at se TopGear.com 2022 prisuddelingen, hvor samtlige vindere præsenteres, kan du følge dette link til TopGear.com website.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark