Gå til indhold
KIA cee'd SW
KIA cee'd SW

Nyhed -

KIA modeller er fortsat blandt de biler, der holder prisen bedst

Fredericia den 10. november 2016 – KIA har igennem de sidste fire år fastholdt en topplacering på listen over biler, der holder brugtprisen bedst. Senest i Penge & Privatøkonomi er KIA cee’d kåret blandt de 3 biler, der holder brugtprisen bedst - lige efter Skoda Octivia og Skoda Fabia, som indtager henholdsvis 1. og 2. pladsen.

Når du skal købe ny bil, har brugtprisen stor betydning for, hvor fordelagtig din investering er i forhold til afskrivning af bilens værdi ved et fremtidigt salg.

Hertil kommer, at et lavt værditab ofte kendetegnes ved, at modellen har haft en fast og stabil pris samt et højt udstyrs- og kvalitetsniveau. Det høje kvalitetsniveau er et udtryk for, at modellerne lever op til købernes forventninger om kvalitet og køreegenskaber.

Bilbasen, som har lavet den seneste analyse i samarbejde med Penge & Privatøkonomi, fremhæver især KIAs 7 års garanti, som en forklaring på KIA cee’ds høje placering – og den store efterspørgsel af netop KIA cee’d blandt brugtbils-købere. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark