Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

Kia Motors Europe lancerer ny serie af original motorolie for at forbedre effektivitet og ydeevnen

Nyhed   •   Nov 13, 2019 09:00 CET

KIAs nye serie af motorolie skal tilsikre, at KIAs motorer altid smøres med den optimale motorolie-formel

Fredericia den 13. november - Kia Motors Europe har i dag introduceret sin nye serie af original KIA motorolie; KIA Original Oils, som nu er tilgængeligt hos KIAs autoriserede værksteder i Europa. Olien er specielt konstrueret til at maksimere levetiden, effektiviteten og ydeevnen for KIAs benzin- og dieselforbrændingsmotorer.

De nye smøremidler skal tilsikre, at KIAs motorer kun smøres med den optimale motorolie-formel. KIAs originale motorolie vil blive tilbudt kunder, der besøger autoriserede KIA-værksteder for at få skiftet motorolie på deres bil - eller fyldt op under service. KIA kunderne kan også købe praktiske top-up flasker for at sikre, at de altid har den passende olieformel til rådighed mellem det anbefalede serviceinterval.

Fred Sihler, Vicepræsident for Kia Motors Europe Aftersales, kommenterer: ”KIA Original Oil-linjen er udviklet ved hjælp af den samme ekspertise, som ligger til grund for udviklingen af vores højteknologiske motorer. KIA Original Oil er udviklet til at beskytte KIAs forbrændingsmotorer og sikre deres levetid og betyder også, at vores motorer forbliver så effektive som muligt. Olierne vil give vores kunder vished for, at deres lokale KIA forhandler kan forsyne dem med den ideelle motorolie til deres bil."

Med et stigende antal KIA-modeller med neddimensionerede turboladede drivlinjer, er mærkets moderne drivlinjer, herunder mærkets højeffektive Smartstream-motorer, afhængige af motorolie af høj kvalitet med en lav viskositet for at reducere brændstofforbruget og maksimere effektiviteten og ydeevnen.

KIA Original Oils er udviklet til at beskytte og vedligeholde KIAs forbrændingsmotorer. De er tilgængelige i en række formler, herunder 0W30 C2, 5W30 C3 & A3 / B4, 5W40 og 10W40. De nye smøremidler er velegnede til det brede udvalg af KIA-motorer – fra en økonomisk 1,0-liters T-GDi motor til den højtydende 3,3-liters T-GDi-motor, der findes i Stinger. Motorolierne dækker også KIAs sortiment af diesel/benzin hybrid-drivlinjer.

KIA Original Oils vil være tilgængelige hos KIAs autoriserede værksteder. 

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});