Gå til indhold
Kia Niro skiller sig ud ved at legemliggøre Kias designfilosofi, 'Opposites United' og ved unik brug af genanvendte interiørmaterialer
Kia Niro skiller sig ud ved at legemliggøre Kias designfilosofi, 'Opposites United' og ved unik brug af genanvendte interiørmaterialer

Nyhed -

Kia Niro PHEV vinder prestigefyldt Red Dot Award

Fredericia, den 12. april 2023 – Kia Niro Plug-in Hybrid er blevet anerkendt med en Red Dot Design Award i kategorien "Produktdesign." Prisen er et vidnesbyrd om Kias forpligtelse til at designe innovative køretøjer af høj kvalitet, der opfylder kundernes behov, samtidig med at de forbliver på forkant med banebrydende design.

Niro Plug-in Hybrid har en appellerende, men rationel designæstetik, styret af Kias 'Opposites United' design etik. Det målrettede og iøjnefaldende look er designet til at inspirere til bevægelse. Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer moderne kantede 'Heartbeat' kørelys, en karakteristisk Aero C-stolpe, en fremtrædende beklædning som markerer den elektrificerede CUV's robuste holdning. Kombineret med den seneste udvikling af Kias 'Tiger Face' signatur grill, inkarnerer modellen et udpræget Kia-design.

Kia Niro tilbyder valget mellem tre elektrificerede drivlinjer: elektrisk, hybrid og plug-in hybrid. I tråd med valget mellem innovative drivlinjer har alle tre varianter også genanvendelige interiørmaterialer, lige fra genbrugstapet i loftet, VOC-fri maling i dørpanelerne og PU vegansk læderbetræk, lavet af Tencel fra Eukalyptus træer. Derudover indeholder lastkanten 75 procent genbrugsfibre.

"Vi er glade for at modtage denne pris for Kia Niro Plug-in Hybrid," sagde Sjoerd Knipping, Vice President of Marketing and Product for Kia Europe. "Denne anerkendelse er et vidnesbyrd om det hårde arbejde fra vores design- og ingeniørteams, såvel som den vindende karakter af vores vejledende filosofi 'Opposites United'. Vi er beærede over at blive anerkendt af Red Dot Design Award for vores indsats, og vi ser frem til at fortsætte med at rykke grænserne for bildesign."

Red Dot Design Award er et af de mest eftertragtede kvalitetsstempler. Hvert år undersøger en jury af internationale eksperter indsendelserne for designkvalitet og innovationsgrad.

Denne præstation kommer efter en lang række designpriser, som Kia har vundet. Den seneste succes med Niro Plug-in Hybrid markerer den 28. Red Dot Award tildelt en Kia-model siden 2009. Sidste år blev den helt nye EV6 kåret som 'Bedst af de bedste' for sit banebrydende og fremsynede design, og i 2021 vandt Kia Sorento også en Red Dot Award for sit produktdesign.

Kias bilmodeller er ikke de eneste Kia-produkter, der har høstet designpriser i de senere år. I 2022 blev virksomhedens 'Moving Inspiration Project', en designinstallation, der fremhæver virksomhedens brandfilosofi, også tildelt en Red Dot Design Award. Disse priser demonstrerer virksomhedens fortsatte evne til at skabe exceptionelle produkter, der flytter grænserne for fremragende design.

Om Red Dot Design Award

Red Dot Design Award er en international designkonkurrence, der finder sted hvert år. Det beskriver sig selv som "et af de mest eftertragtede kvalitetsmærker for godt design." Deltagerne kan indskrive deres designs i tre forskellige kategorier: Produktdesign, Brands & Communication Design og Design Concept. Vinderne af hver kategori udvælges af et internationalt hold af jurymedlemmer, som er eksperter inden for deres respektive områder. I løbet af flere dage vurderer jurymedlemmerne hvert enkelt indlæg ud fra deres designkvalitet og innovationsgrad. Dette års vindere vil blive yderligere anerkendt ved Red Dot Gala-prisuddelingen i Aalto Theatre og den efterfølgende Designers' Night i Red Dot Design Museum i Essen, Tyskland den 19. juni.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark