Gå til indhold
Her er den - KIAs helt nye Sorento, som forventes til Danmark i sensommeren 2020
Her er den - KIAs helt nye Sorento, som forventes til Danmark i sensommeren 2020

Nyhed -

KIA offentliggør de første billeder af den helt nye Sorento

Fredericia, den 11. februar 2020 – De første billeder af den helt nye KIA Sorento er allerede lækket på diverse internationale bilsider, men derfor fortjener fjerde generation af KIAs flagskibs SUV stadig en officiel introduktion.

Med den nye Sorento går KIA målrettet efter det globale SUV-marked med anvendelsen af en række innovationer på den nye Sorento, herunder avancerede assistentsystemer og progressive opkoblings- og infotainmentfunktioner.

Den nye Sorento skal hæve standarden for funktionalitet i sit segment, og den tilbyder samtidig en enorm rummelighed. Den nye model bliver den første Sorento-model, som tilbyder en hybriddrivlinje.

Den danske KIA importør forventer at kunne lancere den helt nye KIA Sorento i sensommeren i år.

Emner

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark