Gå til indhold
KIA Optima vinder gruppetest i Auto Bild

Nyhed -

KIA Optima vinder gruppetest i Auto Bild

Mod konkurrenter som Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda 6 og Peugeot 508 tager den nye KIA Optima førstepladsen i Auto Bilds test af D-segment dieselbiler.

Især den rummelige kabine med god siddekomfort for passagerer på bagsædet, 510 liters bagagerum og de 7 års garanti, har givet KIA Optima et forspring i forhold til konkurrenterne. Auto Bild fremhæver derudover den støjsvage kabine og det lette og præcise gearskift som en af Optimas styrker.

Optima skiller sig især ud fra konkurrenterne på kørekomforten med bekvemmelige sæder og intuitiv betjening af bilens systemer. Endvidere høster Optima’ens lækre design og høje udstyrsniveau med bl.a.nyt navigationsanlæg med Wifi, Speed Limit Information Function og Lane Keep Assist System rosende ord fra Auto Bild anmeldere.

Den nye KIA Optima Sedan introduceres i Danmark i foråret 2016, mens Optima Sportswagon netop nu bliver præsenteret på Geneve Motorshow, og forventes at blive lanceret i Danmark i efteråret 2016. KIA Optima 1.7 CRDi fås fra kr. 329.999,- mens den højtudstyrede Advance starter fra 364.999,-. Begge med 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest.

Testen er publiceret i Auto Bild Nr. 8 26.2. 2016 af Lars Busemann og Marko Menke.

Tilmeld dig nyheder om KIA Optima her

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark