Gå til indhold
KIA Rio (MY 2015) rangerer højest blandt de små biler i 2018 J.D. Power Vehicle Dependability Study
KIA Rio (MY 2015) rangerer højest blandt de små biler i 2018 J.D. Power Vehicle Dependability Study

Nyhed -

KIA Rio er den mest pålidelige model blandt de små biler i ny amerikansk undersøgelse

J.D. Power 2018 Vehicle Dependability Study (VDS) har listet KIA Rio som den meste pålidelige bil i kategorien "små biler". Brancheundersøgelsen undersøger problemer rapporteret i de seneste 12 måneder for tre år gamle bilmodeller (modelår 2015). Den samlede pålidelighed bestemmes af antallet af problemer, der opstår pr. 100 biler (PP100). Således tyder en lav score på et højere langsigtet kvalitetsniveau. Rio rangerede højest, med den laveste PP100 score på 103.

”Resultaterne af J.D. Power Vehicle Dependability Study viser KIAs fortsatte engagement i kvalitet og i at bygge produkter i verdensklasse, der giver os en stor værdi", siger Greg Silvestri, Head of Service Operations hos Kia Motors America (KMA). "Rio er endnu et eksempel på, hvor meget KIA har udviklet sig. Denne form for kvalitet er et konkret bevis på vores langsigtede strategi for at forbedre oplevelsen som KIA ejer.

Samlet set oplever KIA ligeledes en markant forbedring i den årlige undersøgelse, hvor mærket har opnået en plads, som det næst mest pålidelige mærke blandt ikke-premium mærker med en score på 122 PP100. Siden undersøgelsen i 2016 er KIA avanceret 12 pladser på tværs af branchen. Undersøgelsen har til formål at måle bilernes kvalitet på lang sigt, herunder nye teknologier og funktioner, der er tilgængelige for bilkøberne. Undersøgelsen behandler 32 mærker og 225 forskellige modeller, der dækker 177 specifikke problemstillinger inddelt i otte kategorier (Sæder, HVAC, Egenskaber / Betjeningsanordninger / Skærme (FCD), køreoplevelse, Interiør, Motor / gearkasse, Exteriør, Audio / Kommunikation / Underholdning & Navigation (ACEN). I 2018-undersøgelsen har KIA forbedret sig i samtlige kategorier.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark