Gå til indhold
KIA Stinger er lanceret i Danmark i 4 varianter med 3 forskellige motorer fra kr. 619.664,-
KIA Stinger er lanceret i Danmark i 4 varianter med 3 forskellige motorer fra kr. 619.664,-

Nyhed -

KIA Stinger er nomineret til titlen som Årets Bil i Europa 2018

Fredericia, den 7. december 2017 – Den nye KIA Stinger er nyligt nomineret til den prestigefulde titel som Årets Bil i Europa 2018. Stinger’en er blandt 7 biler, som motorjournalister fra hele Europa har valgt ud til titlen blandt alle nye bilmodeller, der er blevet lanceret i Europa de sidste 12 måneder.

De 7 nominerede biler er udover KIA Stinger; Alfa Romeo Stelvio, Audi A8, BMW 5-serien, Citroën C3 Aircross, Seat Ibiza og Volvo XC40. Vinderen af titlen som Årets Bil i Europa 2018 bliver offentliggjort den 5. marts 2018 – dagen op til åbningen af den internationale bilmesse i Geneve.

Den nye KIA Stinger er i løbet af de sidste par måneder blevet lanceret henover Europa, og har fået meget ros i bilmedierne for sin medrivende køreoplevelse, handling, høje raffinement og ekstraordinære gran tourer egenskaber.

Artur Martins, Vice President Marketing & Product Planning hos Kia Motors Europe, kommenterede: "Stinger er ulig andre KIA modeller. Den er virkelig europæisk i dens udførelse – både hvad angår design og køreegenskaber. Det er glædeligt at se, at vores kæmpemæssige indsats fra både designere og ingeniører bliver anerkendt af Europas mest indflydelsesrige bilmedier. Med KIAs medfødte kvalitet og pålidelighed tror vi, at Stinger også vil være populær hos de europæiske bilkøbere. "

KIA Stinger er designet i Europa af Peter Schreyer, KIAs Chief Design Officer og President, og Gregory Guillaume, Senior Chief Designer for KIA Motors Europe. Bilens chassis og drivlinje er blevet fintunet på Nürburgring og på veje rundt om i verden. Med denne nominering af Stinger, er det anden gang KIA er nomineret til titlen som Årets Bil i Europa. Første gang KIA var nomineret, var det med første generation af KIA cee'd tilbage i 2008.

KIA Stinger er til salg i Danmark og er tilgængelig i 4 varianter. Den højtydende 3,3-liters twin-turboladede V6 benzinmotor med 370 hk til kr. 832.694,- (4-hjulstræk) – den mest kraftfulde og hurtigst accelererende KIA nogensinde. En mindre benziner med 2,0 liters turbomotor med 255 hk til kr. 619.664,- (baghjulstræk). Og til sidst en 2,2 diesel variant med 240 hk til hhv. kr. 661.694,- for 4-hjulstræk og kr. 625.194,- for baghjulstræk. Alle motorer er parret med et otte-trins automatgear, og hver model understøttes af KIAs unikke 7-års/150.000 km garanti.

Emner

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark