Gå til indhold
Niro hybrid er blevet omdannet til et sandt crossover-utility køretøj, som matcher den krævende livsstil for en professionel atlet.
Niro hybrid er blevet omdannet til et sandt crossover-utility køretøj, som matcher den krævende livsstil for en professionel atlet.

Nyhed -

KIA viser fremtidens selvkørende biler i Las Vegas

Fredericia den 18. november 2016 – Kia Motors America (KMA) har afsløret fire helt nye brugerdefinerede køretøjer på SEMA messen i Las Vegas. Ens for alle 4 koncepter er, at de er baseret på tanken om, at fremtidens biler ikke alene er selvkørende, men også er skræddersyet til at passe til den enkelte bilejers livsstil.

SEMA er en forkortelse for Specialty Equipment Market Association – brancheorganisationen for bil-tilbehør, eftermontering og ombygning af biler. Messen er kendt for vilde og spektakulære bilprojekter, og KIAs stand på messen lever fuldt ud op til SEMAs omdømme.

De fire håndbyggede KIA koncepter udviklet specifikt til SEMA-messen giver et glimt ind i fremtiden for selvkørende biler. KMA har taget udgangspunkt i de 4 eksisterende produktionsmodeller; Niro, Carnival, Sorento og Soul. De 4 biler er alle blevet re-designet som selvkørende og selvstændige køretøjer, der samtidig er skræddersyet til at matche 4 forskellige eksempler på en aktiv livsstil.

Michael Sprague, Chief Operating Officer og Executive Vice President hos KIA Motors America forklarer de innovative tanker bag projektet således; "I løbet af vores 22 år på det nordamerikanske marked, har vi med stolthed observeret, hvordan vores biler har været med til at berige aktive og forskelligartede livsstil. Dette års SEMA show giver os mulighed for at tage endnu et skridt ind i fremtiden og overveje visionerne for den livsstil som følger med de selvkørende biler. Hvert koncept er en fortolkning af, hvordan hverdagens kørselsbehov kan opfyldes på en tankevækkende, fantasifuld og kreativ måde".

Niro Triatlon

Niro hybrid er blevet omdannet til et sandt crossover-utility køretøj, som matcher den enormt aktive og krævende livsstil for en professionel atlet. Ved at fjerne taget fra D-stolperne, har man skabt en lille seng, og plads til både cykelstativ, værktøjskasse og computer/tablet montering. Cyklen kan nemt låses fast til bilen for en effektiv reparation mens bilen kører selv. Via laser på bilen, kan atleten nemt overvåge sin hastighed, tid og distance via tabletten mens Niro’en selvstændigt holder trit under atletens træningspas. Ved hjælpe af talrige brugerdefinerede opbevaringsrum, er der styr på væsentlige forsyninger i form af tøj, reservedele og en bærbar bruser, der giver mulighed for et hurtigt bad.

Carnival School of Rock

Én af de mest spændende aspekter af den selvkørende bil er de sikkerhedsmæssige aspekter i forbindelse med at eliminere menneskelige fejl bag rattet. Dette gælder især, når der er børn i bilen. KIA forestiller sig en verden, hvor bilen en dag selvstændigt vil transportere børn til og fra skole samt diverse fritidsinteresser, og på den måde imødekomme den travle børnefamilie.

I partnerskab med School of Rock, en førende amerikansk musik uddannelsesinstitution, har KIA udviklet en Carnival minivan, der fungerer som et rullende lydstudie med funktioner som alle håbefulde musikere længes efter: et studie, et sted at chille og en helt håndfri måde at transportere bandet til næste koncert, så forældrene kan være forvisset om, at deres børn ankommer sikkert til showet.

Sorento Ski Gondola

Sorento Ski Gondola tager ideen om et sports-utility køretøj til nye højder. Der er tale om en Sorento specialbygget til at tackle sne og is, og dermed uden problemer tager skiløbere til toppen af bjerget for at stå off pist. Med fokus på stil, komfort og varme fungerer bilen nærmest som en gondol. Og da bilen er selvkørende, behøver man ikke engang at tage skiene af under transporten.

Soul First Class

"Soul First Class” kombinerer fleksibiliteten ved at køre selv og det praktiske og bekvemmelige ved at tage toget. Bilen kører selv fra A til B, så man eliminerer behovet for en chauffør. Det er en slags upscale intercity-vogn, der lader forretningsrejsende arbejde og slappe af undervejs til og fra arbejde eller møder. Her er tænkt på alt den luksus, der skal til for at optimere arbejde og hvile midt i den hektiske tidsplan i det professionelle liv.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark