Gå til indhold
XCeed tog titlen som "Bedste bil under 35.000 euro" i et tæt opløb med en lang række værdige konkurrenter
XCeed tog titlen som "Bedste bil under 35.000 euro" i et tæt opløb med en lang række værdige konkurrenter

Nyhed -

KIA XCeed modtager den prestigefulde pris "Det Gyldne Rat"

Fredericia, den 15. november 2019 – KIAs nye urbane crossover – KIA XCeed – har vundet prisen; Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad), som ofte kaldes for den vigtigste tyske pris i bilbranchen. KIA XCeed vandt prisen i kategorien "Bedste bil under 35.000 euro" ved den årlige prisuddeling, som arrangeres af Auto Bild og Bild am Sonntag.

Det nyeste medlem af KIA Ceed-familien, XCeed, løb sejrrigt ud af konkurrencen i et tæt opløb med en række værdige konkurrenter, der alle kæmpede om prisen "Bedste bil under 35.000 euro". I alt deltog 58 nye biler i konkurrencen, og test-teamet vurderede kriterier som grundpris, standardudstyr, garanti, ekstra udgifter og køreoplevelse.

Auto Bild-redaktionen tildelte prisen til KIA XCeed i kategorien "Under 35.000 euro", fordi bilen straks imponerer med plads og kvalitet, og ikke mindst en garanti på 7 år", udtalte Andreas May, som er Head of Test and Technology.

“Prisen bekræfter vores egen oplevelse af bilen", udtalte Steffen Cost, som er Managing Director hos KIA Motors Deutschland. "Når man har den bedste bil i denne prisklasse, betyder det, at man er bedst på mange områder – blandt andet komfort, køreglæde og kvalitet, og det sidstnævnte understreges af vores 7-års garanti. Vi er meget stolte over, at eksperterne fra Auto Bild har belønnet vores udviklingsarbejde med denne pris".

Tredje generation af den kompakte Ceed-familie, som for nylig vandt over Volkswagen T-Roc i en Auto Bild-sammenligningstest (udgave 42/2019), fortsætter sit triumftog og følger op på succesen med søstermodellerne Ceed, Ceed SW og ProCeed. Tilsammen har disse biler vundet ca. 20 sammenligningstests i førende fagmedier – endda med sejre over rivaler fra premiummærkerne. Herudover opnåede Ceed en tredjeplads i konkurrencen om at blive "Årets bil i Europa 2019" lige efter Jaguar I-Pace og Renault Alpine A110.

Salget af 3. generation af den kompakte bil er i år blevet fordoblet i Europa (januar-oktober 2019: 92.050, året før: 49.868).

KIA XCeed: en crossover med praktiske egenskaber som en SUV og køreegenskaber som en hatchback

KIA XCeed er en ny urban crossover utility vehicle (CUV) fra KIA, som kombinerer de praktiske egenskaber fra en kompakt SUV med det sportslige layout og de medrivende køreegenskaber fra en hatchback. KIA XCeeds avancerede sikkerheds-, opkoblings- og infotainmentteknologier gør bilen til en af de biler i klassen, som er bedst udstyret med hightech-features.

Bilen fås med fem forskellige særdeles effektive benzin- og dieselmotorer med turbo, og en plug-in-hybridversion kommer i starten af 2020. Der er tre forskellige benzinmotorer: en 3-cylindret 1,0-liters T-GDi, en 4-cylindret 1,4-liters T-GDi og en højtydende 1,6-liters T-GDi – alle tre motorer fås også til Ceed GT og ProCeed GT. KIA XCeed fås også med to forskellige Smartstream-dieselmotorer – det er 1,6-liters Smartstream-motoren, som tilbydes med enten 115 hk eller 136 hk.

Ekstraudstyret omfatter et navigationssystem med 10,25" skærm, et komplet digitalt cockpit, et premium-soundsystem, elførersæde med ventilation, sensorstyret elbagklap, vognbaneassistent og parkeringsassistent.

Alle modeller er som standard omfattet af mærkets unikke garanti på 7 år/150.000 km og 7 års KIA navigationsopdateringer, når bilen er udstyret med fabriksmonteret KIA navigationssystem.*

Om prisen; Det Gyldne Rat

Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad) er blevet uddelt hvert år siden 1976 til de bedste nye bilmodeller. Priserne omfatter redaktionens pris som "Best Car" og særprisen "Best Innovation". Juryen, som vurderer bilerne, består udelukkende af bileksperter. Læserne af Auto Bild og Bild am Sonntag udvælger de tre finalister i hver af de syv bilklasser (små biler, kompakte biler, mellemklassebiler og luksusbiler, små SUV'er, SUV'er i mellemklassen, store SUV'er og sportsvogne), og bilerne testes af juryen på DEKRA Lausitzring. 

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark