Gå til indhold
KIAs Hjertesag

Nyhed -

KIAs Hjertesag

Fredericia, den 7. marts 2016 – Når Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo søndag den 20. marts byder seerne velkommen til ’Charlies Hjertegalla’, bliver det endnu engang med KIA som sponsor. Det er tredje år i træk, at KIA støtter indsamlingen med biler – senest i 2015, hvor der med hjælp fra bl.a. tre KIA modeller i alt blev samlet 26.402.420 kroner sammen til Hjerteforeningens livsvigtige arbejde med at forebygge hjerte-kar-sygdomme i Danmark.

Under indsamlingsshowet skal de to værter guide seerne igennem en festlig og alvorlig aften, når TV 2 CHARLIE for femte gang samler ind til fordel for Hjerteforeningen. Under showet udlodder KIA i samarbejde med Hjerteforeningen hele fem KIA biler.

”Der er hårdt brug for at oplyse om hjerte-kar-sygdom og samle penge ind til Hjerteforeningens arbejde, for omkring 430.000 danskere lever med en hjerte-kar-sygdom, og mere end hver fjerde dansker dør af sygdommen”, fortæller Kim Høgh, direktør i Hjerteforeningen:

- ”Vi arbejder på højtryk for at stable et formidabelt gallashow på benene, der kan samle penge ind til at bekæmpe en af de største dræbere herhjemme og hjælpe de mange danskere, der lever med et sygt hjerte. Hvert et bidrag vil gøre en forskel for dem, der har hjerte-kar-sygdom tæt inde på livet”, siger Kim Høgh.

Det bliver en aften med masser af musik, konkurrencer og – selvfølgelig – gribende historier. I løbet af hele aftenen kan du ringe dit bidrag ind til en af de mange prominente danskere, der sidder parat i call centeret. Du kan også allerede nu sende en SMS med teksten HJERTE150 til 1414 og støtte med 150 kr. Det koster almindelig SMS-takst. Tjenesten udbydes af Hjerteforeningen, Hauser Plads 10, 1127 København K, telefon 33 93 17 88. Du kan også støtte med det beløb, du ønsker via MobilePay til tlf. 7025

Når du bidrager ved ’Charlies Hjertegalla’, deltager du samtidig i konkurrencen om nye biler. KIA sætter i løbet af aftenen hele 5 biler på højkant:

  • En KIA Picanto Attraction1.0 benzin med bl.a. sædevarme, 14” alufælge og fuldautomatisk klimaanlæg til en værdi af kr. 113.378,-.
  • En KIA Picanto Attraction Sunshine 1.0 Benzin til en værdi af kr. 126.377,-. Modellen har udover bl.a. sædevarme, 14” alufælge og fuldautomatisk klimaanlæg også et elektronisk foldetag.
  • En KIA Rio 1.2 benzin med bl.a. aircondition, navigationsanlæg med 7” touch skærm, fartpilot m. speedlimiter og 16” alufælge til en værdi af kr. 166.878,-
  • En KIA Venga Attraction 1.4 benzin med bl.a. fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot m. speedlimiter og sædevarme til en værdi af kr. 189.541,-
  • En KIA cee’d Attraction 1.0 T-GDI (120 HK) med bl.a. navigationsanlæg med bakkamera, bakalarm, 16” alufælge, LED baglygter, fuldautomatisk klimaanlæg, LED kørelys, Cornering light, Fartpilot m. speedlimiter til en værdi af kr. 259.968,-

Allerede fra mandag den 14. marts kan du deltage i konkurrencen om en KIA Venga. Vinderen trækkes ved Charlies Hjertegalla – søndag den 20. marts. Regler og vilkår for konkurrencen offentliggøres på www.hjertegalla.dk mandag den 14. marts. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark