Gå til indhold
Kia har opdateret deres UVO Connect-app, som er tilgængelig fra Google Play Store og Apple App Store nu.
Kia har opdateret deres UVO Connect-app, som er tilgængelig fra Google Play Store og Apple App Store nu.

Nyhed -

Kias UVO Connect-app styrket med forbedret brugerinterface og opdaterede features

23. juni 2021 - Kia har præsenteret et elegant, nyt look til mærkets UVO Connect-app – telematiksystemet, som gør Kia ejerskabet til en nemmere og mere intuitiv oplevelse. Opdateringen omfatter forbedret grafik, ændrede menuer og ekstra funktioner, der gør det endnu nemmere for Kia ejerne at være koblet op til deres bil og styre bilens indstillinger.

Med UVO Connect-app kan brugerne på afstand få informationer om bilen som fx kørselsdata og statistik, bilens placering og låsestatus. Elbilejere kan bruge appen til at indstille klimaanlægget, se bilens ladestatus, planlægge intelligent opladning og se rækkevidden på baggrund af den aktuelle kapacitet på batteriet. Kunderne kan også bruge bilens UVO Connect-system til at forudindstille navigationsruter, ændre bilindstillinger som fx radio- og Bluetooth-præferencer og se trafikinformationer, ledige parkeringspladser og placeringen af og prisniveauet på tankstationer og ladestationer.

Den opdaterede UVO Connect-app har nye ikoner med forbedret grafik, der giver en mere enkel og personlig fornemmelse. Et billede af ejerens bilmodel vises nu sammen med opdaterede symboler, der er mere intuitive at bruge. En ny individualiserbar startmenu med genveje til ofte benyttede funktioner giver nemmere navigation i appen, og brugerne kan også se deres bils opkoblingsstatus og nemmere se kalenderaftaler og vejrinformationer. En ændret indstillingsmenu forbedrer sikkerheden og brugeroplevelsen endnu mere ved hjælp af mærkbar feedback og med forbedret biometrisk identifikation.

Kunderne kan også få adgang til ”last mile-navigation” og ”valet parking mode”*-funktioner direkte fra appens startskærm, når disse er aktiveret. ”Last mile-navigation” hjælper kunderne med at navigere til deres endelige destination via appen, når bilen er parkeret, og ”valet parking mode” giver kunderne mulighed for at overvåge deres bil på afstand, når andre kører i den, så de får ekstra ro i sjælen. Kunderne kan også bruge den opdaterede UVO Connect-app til at navigere fra deres aktuelle position til deres parkerede bil ved hjælp af augmented reality-guiding (AR).

Jason Jeong, som er President hos Kia Europe og Kia Connect, udtalte følgende: ”Vores opdaterede UVO Connect-app giver en komfortabel forbindelse mellem ejer, bil og omgivelser, og den er endnu et bevis på Kias prioritering af innovative mobilitetstjenester.”

Kias opdaterede UVO Connect-app er tilgængelig nu og kan downloades fra Google Play Store og Apple App Store.

*Valet Parking Mode er kun tilgængelig til udvalgte modeller.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark