Gå til indhold
KIA Picanto - årets julegaveidé?
KIA Picanto - årets julegaveidé?

Nyhed -

Mangler du lige den helt rigtige julegave?

Fredericia den 22. november 2016 – I disse Black Friday tider, har alle forretninger, med respekt for sig selv, et helt sort tilbud. Hos KIA forhandlerne landet over, har vi valgt ikke at holde os til Black Friday ugen. Her kan du helt indtil jul få det gode tilbud – måske en julegaveidé?

Du kan nu privatlease en KIA Picanto 1.0 Style Limited for kr. 1.595,- i måneden med 4.995,- kr. i udbetaling. Det er gaven der bliver ved med at give. Ingen uforudsete udgifter og ingen værditab. Når leasingperioden udløber, afleverer du bilen retur.

KIA Picanto Limited er en populær model med bl.a. aircondition, bluetooth, ratbetjent audioanlæg, fjernbetjent centrallås, læderrat og indfarvede sidespejle. Bilen er frisk at se på, kører super fint, har god plads i kabinen trods størrelsen, og så er den økonomisk – op til 23,3 km/l. Kan man ønske sig mere?

Ovenstående privatleasing tilbud tager udgangspunkt i en leasingperiode på 36 måneder og 15.000 km. Du kan se oplysninger om ydelsen ved flere kilometer på http://privatleasing.kiamotors.dk/

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark