Gå til indhold
For bare 3.195,- kr. om måneden kan du privatlease en KIA cee'd SW GT-Line Limited
For bare 3.195,- kr. om måneden kan du privatlease en KIA cee'd SW GT-Line Limited

Nyhed -

Privatleasing af KIA cee’d SW fra kr. 2.895,-

Fredericia den 15. marts 2018 – KIA har et stærkt privatleasingtilbud på én af de mest populære familiebiler på markedet. Du kan nu privatlease en KIA cee’d SW fra kr. 2.895,- om måneden.

KIA cee’d SW skiller sig ud fra mængden fra alle vinkler. Bag det velformede ydre, er cee’d SW spækket med den nyeste teknologi, komfortudstyr og attraktive features. Samtidig er der plads nok til hele familien – og alt det der følger med.

KIA cee’d SW Style Plus Clim Limited

Efter en udbetaling på kr. 9.995,- kan du for bare 2.895,- om måneden blive den lykkelige fører af den veludstyrede KIA cee’d SW 1.4 benzin Style Plus Clim Limited med bl.a. 2-zonet klimaanlæg, 7” navigationsanlæg, Apple CarPlay m. stemmestyring, fartpilot med hastighedsbegrænser, bluetooth og ratbetjent audioanlæg, parkeringssensor i bag, bakkamera, varme i rat samt forsæder, 16” alufælge, flex steer (3 rat-indstillinger), el-justerbare sidespejle med varme, LED kørelys og automatisk regulering af lys.

Du kan også vælge en lavere udbetaling på kr. 4.995,- mod en lidt højere månedlig ydelse på kr. 3.195,-.

KIA cee’d SW GT-Line Limited

Går du efter en lidt mere sporty styling, kan KIA også tilbyde en attraktiv privatleasing på en cee’d SW GT-Line Limited med en masse lækre GT-Line designdetaljer, som giver en mere sporty fremtoning. For kr. 3.195,- om måneden og en udbetaling på kr. 9.995,- får du en effektiv 1,0 liters turbo benzinmotor med 120 hk og bl.a. 7” navigationsanlæg m. touch skærm, 2-zonet klimaanlæg,17” alufælge, Apple CarPlay m. stemmestyring, fartpilot med hastighedsbegrænser, bluetooth og ratbetjent audioanlæg, supervision instrumentering m. TFT display, automatisk nedblændeligt bakspejl, el-indklappelige sidespejle m. LED blink, parkeringssensor i bag, bakkamera, privacy glass, LED baglygter og elektronisk justerbar lændestøtte i forsæder.

Denne model kan også privatleases til en udbetaling på kr. 4.995,- mod en månedlig ydelse på kr. 3.495,-.

Du kan se hele KIAs privatleasingprogram her.

Fordelene ved at privatlease din bil

Ved en KIA privatleasing kender du den månedlige udgift til din bil i den periode du privatleaser bilen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditabet på bilen, når du skal af med den. Endvidere er KIA privatleasing engangsydelsen typisk lavere end udbetalingen ved et traditionelt billån. Din månedlige ydelse beregnes ud fra det antal kilometer du kører om året samt det antal år du privatleaser bilen i.

Vilkår for KIA Privatleasing

Alle omkostninger er inkluderet i udbetaling og månedlig ydelse. KIAs FDM godkendte privatleasing aftaler indeholder hermed finansiering, leveringsomkostninger, serviceaftale, afleveringsgebyr og moms. De faste månedlige leasingydelser, som afhænger af den valgte model, er som standard beregnet på 36 måneder, og et årligt km. forbrug på 15.000 km. Der er også attraktive priser på ekstra km. Og meget rimelige priser på overkørte km. Omkostninger til grøn ejerafgift, forsikring, brændstof, sprinklervæske og dæk afholdes af kunden. Med hensyn til forsikring har KIA i samarbejde med KIA Forsikring udarbejdet en attraktiv forsikring, der også kan bruges til privatleasing biler - denne endda inkl. afleveringsforsikring uden merpris. 

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark