Gå til indhold
Ved at give feedback på ladeoplevelsen, kan Kia-kunden optjene gratis opladning via Kia Charge-appen
Ved at give feedback på ladeoplevelsen, kan Kia-kunden optjene gratis opladning via Kia Charge-appen

Nyhed -

Sammen med &Charge lancerer Kia et belønningsprogram med gratis opladning

Fredericia, den 25. januar 2023 – Kia forbedrer sin ladetjeneste (Kia Charge) i Europa gennem et nyt partnerskab med &Charge, en helt ny platform, der kombinerer intelligent brugerengagement med værdiskabende ydelser. Som en af de første elbilproducenter, der tilbyder adgang til &Charge-platformen, vil det nye partnerskab understøtte mærkets ambition om at fjerne hindringer, der hæmmer væksten af elektrisk mobilitet – for eksempel ved yderligere at reducere omkostningerne ved fuldt elektrisk kørsel for sine kunder.

Den innovative &Charge-tjeneste giver brugerne mulighed for at indsamle opladningskredit (”&Charge Kilometer”), som kan bruges på Kia Charge-appen til at betale for offentlige ladesessioner, hvilket reducerer de samlede ejeromkostninger. Kreditten optjenes i første omgang ved at give feedback om kvaliteten af ladeoplevelsen. På sigt vil det også være muligt at optjene point i forbindelse med køb via en række onlinebutikker.

"I takt med, at vi udvider vores line-up af elektriske modeller, er det vigtigt, at ladenetværket tilbyder den samme tilgængelighed og oplevelseskvalitet, som vores kunder forventer af vores avancerede elbiler," sagde Sjoerd Knipping, Vice President Marketing & Product, hos Kia Europe. "Samarbejdet med &Charge-serviceplatformen vil styrke vores evne til at opfylde dette mål."

Forbedring af lade-infrastrukturen i Europa

Ud over at forbedre omkostningerne ved ejerskab af elbiler gennem sit gunstige bonusprogram, tilbyder &Charge muligheden for at gøre ladeoplevelsen mere effektiv og pålidelig i Europa gennem regelmæssig feedback. Som &Charge App-bruger kan Kia-kunden give input om individuelle ladestationers ydeevne i realtid. Disse crowd-sourcede data bruges derefter til at hjælpe ladeoperatørerne med at verificere problemer og hurtigt forbedre pålideligheden og brugeroplevelsen på deres offentlige ladestationer.

"Ved at give feedback vil Kia-kunden ikke alene optjene gratis &Charge Kilometer til brug på offentlig opladning via Kia Charge-appen, men også hjælpe med at sikre, at det offentlige ladenetværk fungerer på det niveau, der kræves for at sikre progression af elektrisk mobilitet," tilføjer Knipping.

Kia &Charge-tjenesten vil i første omgang være tilgængelig i Østrig, Danmark, Tyskland, Spanien og Storbritannien fra januar 2023, og i løbet af første kvartal af 2023 i Tjekkiet og Polen.

Kia vil ifølge sin ”Plan-S” strategi lancere et line-up af 14 fuldt elektriske modeller inden udgangen af 2027. Allerede i 2023 starter produktionen af den længe ventede EV9 SUV. Denne nye model er baseret på Kias Electric Global Modular Platform (E-GMP), og vil indlede en ny æra med sofistikeret, højteknologisk, elektrisk mobilitet for Kia.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark