Gå til indhold
Årets mekanikerlærling for 2. år i træk en KIA dreng

Pressemeddelelse -

Årets mekanikerlærling for 2. år i træk en KIA dreng

Fredericia, den 8. februar 2016 – Da der torsdag aften den 4. februar i Herning Messecenter blev afholdt Dansk Motorsport Award, var det endnu engang en ung mand fra et af KIAs værksteder, der løb med titlen som årets mekanikerlærling.

Mikkel Nørlund Christiansen, som til daglig er mekanikerlærling hos Autohuset Vestergaard i Fredericia, hvor de blandt andet varetager KIA mærket, løb i år med prisen som årets mekanikerlærling. Det var Mikkels kollega; KIA tekniker Joakim, der havde nomineret Mikkel i denne kategori.

Se hvordan Mikkel blev overrasket på hans arbejdsplads for 14 dage siden.

Det er Dansk Metals tillidsrepræsentanter og lokale afdelinger, der én gang om året indstiller kandidater til årets mekanikerlærling. Juryen består af medlemmer af Dansk Metals forbundsledelse. Prisen blev overrakt af C C Hansen fhv. præsident i DASU (Dansk Automobilsports union) og kommunikationschef i Dansk Metal; Anders Frederik Gjesing.

Se Mikkel få overrakt prisen ved Dansk Motorsport Award i torsdags

Ud over titlen og den ære der følger med, bliver Mikkel en del af mekaniker teamet for Formula Racing ved et løb i den Europæiske Le Mans serie i Italien til maj.

Mikkel er en beskeden ung mand med benzin i blodet. Han er meget stolt af titlen, og glæder sig til at indløse præmien i maj.

I 2015 var det mekaniker lærling; Rasmus Storgaard fra et andet af KIAs værksteder, nemlig Nellemann i Viby, der løb med titlen som årets mekaniker lærling.

Hos KIA Import Danmark er vi glade for, at lærlingene på vores autoriserede værksteder har taget KIA til sig, og ligeledes glæder vi os over, at niveauet er så højt – udtaler service og garantichef; Frans Møller Sørensen.

Vedhæftede foto er et gruppebillede af alle vinderne ved Dansk Motorsport Award 2016 i Messecenter Herning. Mikkel står som nummer 2 fra højre – ved siden af Jan Magnussen.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark