Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

Alexander Fleischer er Danmarks bedste KIA servicerådgiver 2019

Pressemeddelelse   •   Mar 14, 2019 11:12 CET

Vinderen af dette års danske finale af KIA Service Advisors Skills Cup blev Alexander Fleisher fra Andersen & Martini i Glostrup

Fredericia, den 14. marts 2019 - KIA Import Danmark AS har afholdt konkurrence for servicerådgivere ansat på KIA Motors værkstederne og kåret Danmarks bedste KIA Servicerådgiver.

Fredag den 8. februar 2019 var KIA Import Danmark AS, Fredericia ramme om afholdelsen af den danske finale af KIA Service Advisors Skills Cup 2019.

Deltagerne i finalen var på forhånd udvalgt ved en teoretisk indledende runde blandt landets mere end 50 autoriserede KIA værksteder. Den indledende runde foregik på de respektive deltageres værksteder. Efter den indledende runde, stod det klart, hvem finalisterne ville være.

Finalisterne:

Lars Schmidt, Jes P. Jessen A/S - Åbenrå

Søren Tang Sørensen, Bjarne Nielsen A/S - Skive

Brian Hørringsen, Car Special A/S - Ishøj

Alexander Fleischer, Andersen & Martini A/S - Glostrup

Morten Poulsen, Carl Edelholt Automobiler A/S, Horsens

Maria Fredborg, Carl Edelholt Automobiler A/S, Horsens

Finalisterne ankom til KIA Import Danmark AS i Fredericia tidligt om morgenen. Og efter en kort velkomst og introduktion af dagens forløb, gik deltagerne i gang med dagens prøvelser.

Finalen var delt op i 2 dele - en teoretisk del og en praktisk del.

I den teoretiske del skulle deltagerne bevise deres kunnen og viden omkring KIAs politikker og procedurer til optimal håndtering af KIA kunder, ved at besvare en række vanskelige spørgsmål.

I den praktiske afdeling skulle deltagerne via rollespil, demonstrere deres overblik og korrekt håndtering af KIA kunder efter KIAs ”Family-Like Care” og KARiSMA” filosofier. Alle deltagere udviste stort overblik og indsigt i KIAs procedurer og filosofier.

Under den efterfølgende gallamiddag, blev vinderen af konkurrencen kåret. Vinderen af dette års danske finale af KIA Service Advisors Skills Cup blev: Alexander Fleisher fra Andersen & Martini A/S i Glostrup.

Udover modtagelsen af præmier sponsoreret af bl.a. Dansk Anhængertræk A/S, KIA Motors Corp., Pioneer, Avant Danmark A/S, Dometic A/S, Bridgestone, Webasto, Tunap, Michelin, Sika Danmark A/S og Eurowheels A/S, skal Alexander senere på året rejse til Korea, hvor han skal repræsentere Danmark ved den verdensomspændende finale af KIA Service Advisors Skills Cup 2019.

Ved finalen i Korea, skal Alexander konkurrere mod vinderne fra en mængde andre lande, for endeligt at kunne kåre verdens bedste KIA Servicerådgiver. I finalen vil deltagerne støde på en bred vifte af både praktiske og teoretiske opgaver. Foruden bedømmelse på det rent faglige plan, vil deltagerne også blive bedømt på deres omgang med KIA kunder og deres evne til at forstå og formidle KIAs ”Family-Like Care” og ”KARiSMA” filosofier. Dette er et led i den kontinuerlige udvikling af KIAs servicerådgivere og kundemodtagere, som endeligt vil betyde en større forståelse for kundernes ønsker med endnu større kundetilfredshed som endeligt mål.

Anden pladsen gik til: Lars Schmidt fra Jes P. Jessen i Åbenrå

Tredje pladsen gik til: Søren Tang Sørensen fra Bjarne Nielsen A/S i Skive

Service & Warranty Manager hos KIA Import Danmark AS; Frans M. Sørensen siger om kåringen: "Jeg er ikke i tvivl om, at Alexander vil repræsentere Danmark på fornemste vis". Og han fortsætter: "Under såvel den indledende runde, som i finalen, har alle deltagerne udvist stor viden om KIA biler. Alle servicerådgiverne, som deltog i konkurrencen, er af utrolig høj standard. Vi har længe vidst dette hos KIA Import Danmark AS, nu er der bare sat navn på de bedste!"

"Konkurrencer af sådan en art, er med til at udvikle færdighederne hos vore servicerådgivere. Dygtige servicerådgivere er en stor del af KIAs ønske om at sikre alle KIA ejere en professionel servicering af deres KIA bil.

Billedtekster

Billede 1: Deltagerne ved Finalen af KIA Service Advisors Skills Cup 2019. (fra venstre) Morten Poulsen, Carl Edelholt Automobiler A/S, Horsens, Brian Hørringsen, Car Special A/S – Ishøj, Maria Fredborg, Carl Edelholt Automobiler A/S, Horsens, Alexander Fleischer, Andersen & Martini A/S, Glostrup (Vinder), Lars Schmidt, Jes P. Jessen A/S – Åbenrå, Søren Tang Sørensen, Bjarne Nielsen A/S – Skive << Foto: Frans M. Sørensen

Billede 2: Vinder, Alexander Fleischer (th), under rollespilprøven << Foto: Frans M. Sørensen

Billede 3: Vinder, Alexander Fleischer, under teoriprøve << Foto: Frans M. Sørensen

Billede 4: Vinder, Alexander Fleischer << Foto: Frans M. Sørensen

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS leverede i 2018 en rekordomsætning og det største overskud i mere end 10 år. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2018 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for andet år i træk.

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});