Gå til indhold
KIA ProCeed kombinerer, med sit 5-dørs shooting brake-karrosseri, et imponerende design med plads og alsidighed
KIA ProCeed kombinerer, med sit 5-dørs shooting brake-karrosseri, et imponerende design med plads og alsidighed

Pressemeddelelse -

Den nye KIA ProCeed kombinerer imponerende design med plads og alsidighed

Fredericia, den 13. september 2018 – Den nye KIA ProCeed kombinerer, med sit 5-dørs shooting brake-karrosseri, et imponerende design med plads og alsidighed som i en stationcar. ProCeed præsenteres i dag forud for premieren på 2018-udgaven af biludstillingen i Paris, og bilen vil kunne købes eksklusivt af de europæiske kunder fra begyndelsen af 2019.

Emilio Herrera, som er Chief Operating Officer hos KIA Motors Europe, udtaler: “ProCeed er en bil, som repræsenterer alt, hvad KIA står for. Det smukke shooting brake-karrosseri giver førerne en unik kombination af design, plads og alsidighed, hvilket er enestående i segmentet for mellemstore familiebiler. Udviklet på de europæiske veje til europæiske førere – vil ProCeed byde på en medrivende køreoplevelse. Bilen bygges i Europa efter de højeste produktionsstandarder, og ejerne får stor tryghed med KIAs unikke garanti på 7 år/150.000 km.”

Den nye ProCeed viderefører navnet fra anden generation af den 3-dørs coupé KIA pro_cee’d, og den er designet, udviklet og konstrueret i Europa. Den er et produkt af KIAs europæiske design-, produktudviklings- og R&D-teams i Frankfurt, og ProCeed skal produceres på mærkets fabrik i Žilina i Slovakiet. Den skal produceres sammen med KIA Ceed og Ceed Sportswagon, der blev introduceret tidligere i år.

Det dristige design og den den dristige konstruktionen, gør KIA ProCeed til den mest sportslige udgave af den nye Ceed-modelfamilie, og den kommer udelukkende som GT Line- eller højtydende GT-model.

Herrera udtaler følgende: “Som en del af den udvidede Ceed-modelrække vil ProCeed spille en vigtig rolle for KIAs fortsatte vækst i Europa. Der er solgt over 1,3 millioner eksemplarer af Ceed-modellerne i Europa siden 2006, og det gør den til en af vores bedst sælgende modeller sammen med Sportage. ProCeed gør Ceed-modelrækken endnu mere attraktiv.”

Produktionen af ProCeed shooting brake starter i november, og salget starter eksklusivt i Europa i første kvartal 2019. Den vil som standard være omfattet af KIAs kvalitetsløfte med branchens bedste garanti på 7 år/150.000 km.

En unik shooting brake-silhuet

Den nye KIA ProCeed fanger ånden og de atletiske egenskaber fra anden generation af KIA pro_cee’d hatchback. Med shooting brake-designet er ProCeed et alternativ til den traditionelle 3-dørs hatchback, og bilen kombinerer imponerende proportioner med kompakte mål, der vidner om dens rendyrkede atletiske egenskaber. Med sin coupé-DNA er ProCeed lavere og længere end både Ceed 5-dørs hatchback og Sportswagon. Alligevel kombinerer den sit iøjnefaldende look med et strejf af alsidighed, hvorved den får en unik tilbagestrøget silhuet, som ikke ligner noget andet i segmentet for familiebiler.

Emilio Herrera udtaler følgende: “ProCeed fører Ceed-modelfamilien i en dristig ny retning. Hvor Ceed Sportswagon har fokus på det praktiske, giver ProCeed par eller unge familier plads og alsidighed som i en stationcar kombineret med et emotionelt bagudvendt design. Hvor fokus på den ene af disse egenskaber normalt går ud over den anden, kombinerer ProCeed som den første bil blandt almindelige biler begge egenskaber.”

ProCeed er blevet designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt under ledelse af Gregory Guillaume, som er European Head of Design, og Peter Schreyer, som er President of Design og Chief Design Officer.

Gregory Guillaume kommenterer: "Europas faldende marked for tre-dørs hatchbacks stillede spørgsmålstegn ved fremtiden for pro_cee’d. Men samtidig var det utænkeligt, at vi bare skulle lade modellen udgå. Pro_cee’d var ikke bare et navn, vi gav til vores 3-dørs cee'd - det betød så meget mere end det. Det symboliserer alle KIAs værdier af ungdommelig dynamik, følelsesmæssigt engagement og design-ledet tiltrækning.

Guillaume tilføjer: "Vi var nødt til at genopfinde pro_cee'd for at sikre, at al den vitalitet og livsstil ikke bare gik tabt. Det skulle være en model, der ikke kun var placeret øverst i den nuværende Ceed-familie, men en som også umiddelbart kunne identificeres som den mest følelsesmæssigt engagerende bil i rækken. Resultatet er den helt nye ProCeed. "

ProCeed bliver tilgængelig som GT Line eller højtydende GT-model, og det var det grundlag, som gjorde det muligt for KIAs europæiske designteams at udvikle et selvsikkert og sportsligt design til Ceed-modelrækkens spydspids. Lav, elegant og smidig – bilens look og proportioner er anderledes, og kun motorhjelmen og forskærmene deles med Ceed 5-dørs. Hver anden pladedel er ny på grund af bilens individuelle stil og karakter. Alligevel har ProCeed mange af KIAs nu velkendte designkendetegn, og bilens mærkespecifikke front gør den øjeblikkeligt genkendelig. Med den ikoniske ‘tiger nose’-kølergrill og brede luftindtag nederst, den fremtrædende forrude og mærkets uforlignelige blanding af stramme linjer og kurvede paneler er bilen en moderne KIA ned i mindste detalje.

Ligesom på Ceed er fronten på ProCeed bygget op omkring præcise, lineære former med ”ice cube”-LED-dagskørelys som standard, hvilket afspejler tidligere KIA GT- og GT Line-modellers look. Den nye model har med 1.800 mm samme bredde som Ceed 5-dørs hatchback, men den forreste kofanger har sit eget unikke design.

Set i profil er den nye bil præget af designet af KIA Proceed-konceptbilen fra 2017 med samme silhuet og med en hældende taglinje, som flyder elegant nedad og møder bilens bageste skulderparti. Stramme linjer forløber i hele bilens længde fra forlygter til bagklap og får bilen til at se længere ud. Den har samme rudelinje som konceptbilen fra 2017 inklusive den præcist vinklede forkromede hajfinneform, som matcher den dramatiske taglinje. Den stærkt skrånende forrude adskiller bilen fra de øvrige Ceed-modeller og fra andre biler i segmentet. Bagruden på Ceed Sportswagon har en vinkel på 50,9°, og på den 5-dørs hatchback er rudens vinkel 52,4°. Som et afgørende element i den coupé-lignende form er bagruden på den nye ProCeed mere horisontal med en vinkel på 64,2°.

Med en længde på 4.605 mm er ProCeed 5 mm længere end Ceed Sportswagon med et længere overhæng på 885 mm. Med en højde på 1.422 mm er taglinjen 43 mm lavere i forhold til Sportswagon, og frihøjden er reduceret med 5 mm til 135 mm. Bilen er konstrueret på samme ‘K2’-platform som de øvrige Ceed-modeller, så akselafstanden på 2.650 mm er uændret.

Bilens bagende, som er inspireret af Proceed-konceptbilen fra 2017, er det, der fuldstændigt adskiller bilen fra de øvrige Ceed-modeller. I kombination med den lavere højde giver den nye, brede kofanger bagpå bilen et årvågent, sportsligt look, hvor dobbelte afgangsrør øger den dynamiske og sportslige udstråling. Modelnavnet ProCeed står med versaler midt på bagklappen under LED-baglygterne, der forløber i hele bagklappens bredde og giver bilen en unik lyssignatur.

Fra lanceringen vil den nye ProCeed være tilgængelig i 10 forskellige lakfarver. ProCeed GT Line-købere kan vælge 17” eller 18” alufælge som ekstraudstyr, mens ProCeed GT-modeller er udstyret med 18” fælge som standardudstyr.

Plads og alsidighed som en stationcar i ProCeeds kompakte shooting brake-karrosseri

I kabinen byder ProCeed på samme ergonomiske indretning som de øvrige Ceed-modeller. Interiøret er karakteriseret af bløde overflader i høj kvalitet, dekor i metallak og et horisontalt udformet instrumentpanel.

KIAs 7,0” ”flydende” infotainmentsystem med touchscreen er placeret midt i instrumentpanelet over betjeningselementerne til audiosystemet og varme- og ventilationssystemet. Selve instrumentpanelet er vinklet en smule mod føreren, så alting er inden for rækkevidde under kørslen.

ProCeed adskiller sig fra de øvrige Ceed-modeller med en række ændringer, der har til formål at gøre kabinen mere sportslig. Den grå loftbeklædning i Ceed og Sportswagon er erstattet af sort stof, som omslutter personerne i bilen, og dørpanelerne er forsynet med metallakerede indstigningslister. Den har et D-formet rat som standardudstyr, og i biler med KIAs dobbeltkoblingsgearkasse kan førerne skifte gear med nye ratkontakter i metal med aluminiumslook.

Afhængigt af specifikationerne fås ProCeed også med en anden type forsæder, der er forsynet med KIAs GT-logo. ProCeed GT-modeller er udstyret med KIAs nye sportssæder med større og mere faste side- og lårstøtter i forhold til den originale cee’d GT. GT-modellens sæder i sort læder og ruskind er forsynet med røde syninger og GT-logo. Standardforsæderne i ProCeed GT Line har større sidestøtter, end man ser det i den almindelige Ceed og Sportswagon, og sædeindtrækket er i sort stof og gråt kunstlæder. GT Line-køberne kan også vælge GT-sæder som ekstraudstyr med samme side- og lårstøtte som i den højtydende GT-model med indtræk i sort læder og ruskind med grå syninger.

ProCeeds platform understøtter bilens effektive konfiguration med rigelig plads til personerne på både for- og bagsæderne. For bagsædepassagererne udligner den lavere hoftelinje (i forhold til Ceed- og Sportswagonmodellerne) effekten af ProCeeds lavere taglinje, så der bliver god hovedhøjde og benplads.

ProCeed byder på mere bagagerumskapacitet end mange konventionelle kompakte familiestationcars – og endda mere end mange stationcars i klasserne over. Med en bagagerumsvolumen på 594 l (VDA) har ProCeed 50 % mere bagagerumsplads end Ceed 5-dørs hatchback. Den manglende læssekant og den lavere højde i forhold til Sportswagon giver shooting brake-karrosseriet en meget lav læssehøjde, så det er nemt at læsse og tømme bagagerummet.

Med en bagagerumsvolumen på 625 l er bagagerummet i Ceed Sportswagon marginalt større, men med ProCeeds alsidige features er den en af de mest anvendelige biler i klassen. Disse features omfatter 40-20-40-splitbagsæde, som kan klappes ned ved hjælp af et greb i bagklappen. Når sæderne er klappet ned, er bagagerumsbunden plan. Et opbevaringsrum under bagagerumsbunden har plads til mindre genstande, og i bagagerummet er der en taskekrog, så dine indkøb ikke ruller rundt i bagagerummet. Som ekstraudstyrfås en intelligent elektrisk bagklap, som åbner automatisk, når den registrerer den intelligente nøgle til ProCeed i nærheden af bagklappen – en nyttig feature, når brugeren har hænderne fulde. I bagagerummet er der et net til fastgørelse af mindre genstande og et skinnesystem på bagagerumsbunden.

Udviklet i Europa til maksimal køreglæde på alle typer veje

ProCeed er konstrueret og udviklet eksklusivt til de europæiske veje og de europæiske førere. Europa har i forhold til andre kontinenter mange forskellige kørselsforhold: motorveje, snoede alpeveje, køer i centrum af byerne og uforudsigelige landeveje med mange sving. ProCeed er blevet udviklet til at mestre alle disse kørselsforhold, og den er finjusteret til at levere mere dynamik, engagement, tryghed og komfort end tidligere generationer af Ceed.

Derfor er alle versioner af KIA ProCeed udstyret med komplet uafhængig undervogn som standard, og dermed går den imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr.

Den er opbygget omkring samme undervogn som på Ceed og Ceed Sportswagon, men ProCeed-undervognen byder på en unik opsætning i forhold til de øvrige modeller. Undervognen matcher bilens elegante design og giver føreren adrætte køreegenskaber og omgående respons, god kontrol over bilen i sving og en blanding af komfort og sikker stabilitet ved høje hastigheder.

ProCeeds kørehøjde er for både GT- og GT Line-modeller 5 mm lavere end for Ceed og Sportswagon, og affjedrings- og støddæmperkarakteristikken er skræddersyet til shooting brake-dimensionerne og den tilbagetrukne kabine. Udviklingen af ProCeed GT’s køreegenskaber fandt sted under ledelse af Albert Biermann, som er President of Hyundai-KIA Vehicle Test & High-Performance Development.

ProCeed er udstyret med samme komplet uafhængige hjulophæng som Ceed. Men en ekstra fintuning af undervognsgeometrien har givet ProCeed sin egen unikke karakter i Ceed-modelrækken. KIAs udviklingsingeniører fokuserede på at forbedre undervognens adræthed og respons og samtidigt bibeholde de forholdsvis afslappede køreegenskaber, som ejerne vil forvente af ”grand tourer” shooting brake-karrosseriet. Undervognen er blevet tilpasset til dimensionerne med det længere karrosseri og den tilbagetrukne kabine, og det sikrer, at ProCeed er lige engagerende og tryg at køre i på snoede landeveje og på motorvej.

ProCeed GT er blevet konstrueret under ledelse af Albert Biermann, som er Head of KIAs Vehicle Test and High Performance Development. Yderligere 6 måneder med endnu flere tests har forbedret bilens adræthed og krængningsstabilitet i sving endnu mere, og vejgrebet og styreresponsen er også blevet forbedret. Det er opnået ved at give bilen stivere fjedre foran og bagpå for at øge karrosseriets stabilitet, forbedre styreinputtet og gøre krængningsstabilisatoren foran og bagpå blødere for at holde bilens inderste hjul i et sving i kontakt med vejbanen selv ved kørsel gennem sving med høj hastighed. De ændringer betyder, at førere af den nye ProCeed GT kan køre hurtigere gennem sving end førere af mange mere kraftfulde forhjulstrukne ”hot hatches”, og at man opnår den ”gran turismo”-følelse ved hverdagsbrug, som definerer alle KIA GT-modeller.

Alle versioner af ProCeed uanset hjulstørrelse kan som ekstraudstyr fås med Michelin Pilot Sport 4-dæk, hvilket giver mulighed for højere krængningshastighed end i andre mellemstore familiebiler. KIAs europæiske testkørere vælger de dæk, der fås som ekstraudstyr, specifikt for at understøtte og styrke ProCeeds respons og medrivende køreegenskaber. Bilen har et elmotordrevet servostyringssystem, som giver præcis respons på styreinput med et hurtigt 12,7:1 udvekslingsforhold og kun kræver 2,44 ratdrejninger fra anslag til anslag.

Teknologien i ProCeed spiller også en rolle for optimeringen af både køreglæde og sikkerhed med elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og KIA Vehicle Stability Management-system (VSM) som standardudstyr. Det gør det muligt at anvende ”Torque Vectoring by Braking”-teknologi – et elektronisk førerassistentsystem, som på en intelligent måde bremser de inderste hjul i sving for at reducere understyring i sving. Teknologien gør ProCeed endnu sjovere og mere tryghedsskabende at køre i på de snoede baner og gennem de bjergpas, hvor bilen er blevet udviklet.

Kun turboladede motorer til KIAs nye shooting brake

ProCeed kan fås med flere forskellige motorer, der opfylder forventningerne hos de europæiske kunder, der i stigende grad er blevet vant til højtydende og særdeles effektive turbomotorer med omgående acceleration og en bred drejningsmomentkurve.

ProCeed GT Line fås med tre forskellige motorer. Benzinmotorerne tæller KIAs populære 1,0-liters T-GDi-motor (benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning) med 120 hk og et drejningsmoment på 172 Nm. Den mest kraftfulde motor til GT Line-modellerne er mærkets nye ”Kappa” 1,4-liters T-GDi-motor med 140 hk. Motorens turbolader leverer et drejningsmoment på 242 Nm, som er til rådighed fra 1.500-3.200 omdr./min., hvilket er ensbetydende med hurtig respons under mange forskellige kørselsforhold. Begge motorer er forsynet med et benzinpartikelfilter, som reducerer udstødningsemissionerne og sikrer, at ProCeed mere end opfylder kravene i Euro 6d TEMP-standarden. Begge motorer er kombineret med en 6-trins manuel gearkasse som standard, og 1,4-liters T-GDi-motoren fås med KIAs 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Køberne kan vælge en effektiv ny ”Smartstream” 1,6-liters CRDi-dieselmotor (common rail direkte indsprøjtning). KIAs nye Smartstream-motorfilosofi har til formål at øge brændstofeffektiviteten og præstationerne og samtidigt reducere emissionerne. Den nye Smartstream-motor er blevet udviklet med optimeret motorstruktur og -konstruktion ved brug af kompakte letvægtskomponenter, og den har en forbedret forbrændingsteknologi, som maksimerer motorens effektivitet og præstationer. 1,6-liters motoren i Ceed og ProCeed er den første Smartstream-dieselmotor fra KIA, og den er mærkets mest miljøvenlige dieselmotor nogensinde.

Med en ydelse på 136 hk kan den nye 1,6-liters Smartstream-motor kombineres med en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Den har et drejningsmoment på 280 Nm, når bilen er udstyret med en manuel gearkasse, og med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse har den et drejningsmoment på 320 Nm. Smartstream-motoren er konstrueret til mere end at opfylde den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard, og den har Selective Catalytic Reduction (SCR) – en aktiv teknologi til emissionskontrol, som reducerer emissionerne markant. Den nye motor udleder derfor færre CO2-emissioner, partikler og NOx-emissioner end tidligere dieselmotorer fra KIA.

ProCeed GT markerer, at KIAs højtydende ”GT”-model er tilbage, og den er udstyret med samme 1,6-liters T-GDi-motor som den nye Ceed GT. Med en ydelse på 204 hk og et drejningsmoment på 265 Nm er det den mest kraftfulde motor i modelprogrammet. Den nye ProCeed GT og Ceed GT kan for første gang også kombineres med KIAs 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som giver mulighed for lynhurtige gearskift via metalskiftekontakterne på rattet, der er udført i aluminiumslook. KIA vil offentliggøre de officielle tal for acceleration og tophastighed, når godkendelsesprocessen er færdig.

Innovationer, der gør tilværelsen nemmere, mere komfortabel og mere sikker

Som det er tilfældet med Ceed, giver teknologien vigtige fordele ved at eje en ProCeed takket være en række innovationer, der er udviklet for at gøre tilværelsen nemmere, mere komfortabel og mere sikker.

Det ‘’flydende” infotainmentsystem er tilgængeligt som 7,0” audiosystem med touchscreen eller 8,0” navigationssystem med touchscreen inklusive KIA Connected Services med teknologi fra TomTom®. Systemet giver mulighed for komplet integration af smartphones med CarPlay™ (til iPhone 5 og nyere) og Android Auto™ (til Android-telefoner med 5.0 (Lollipop) eller nyere systemer).

Køberne kan vælge et kraftfuldt JBL Premium-soundsystem med Clari-Fi-musikgenoprettelsesteknologi. De standardmonterede teknologier omfatter komplet Bluetooth-integrering af smartphones, automatisk lys og nøglefri betjening.

I biler med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse giver Driving Mode Select-systemet ejerne mulighed for at skræddersy deres køreoplevelse. Når der skiftes mellem indstillingerne Normal og Sport, ændrer Driving Mode Select den kraft, der skal bruges til at styre bilen, og drivlinjens karakter ændres diskret. I indstillingen Normal er der mulighed for at køre mere brændstofeffektivt og med mere afslappet styreinput. I indstillingen Sport øges speederresponsen, så man kan accelerere hurtigere både fra stilstand, og når bilen er i fart. Desuden tilpasses styretøjet, så det bliver tungere og giver mere direkte respons på ratbevægelser. Desuden køres gearene længere ud, så accelerationen bliver længere og kraftigere, så førerne kan udnytte bilens toppræstationer fuldt ud.

Med opvarmet forrude (ekstraudstyr) opvarmer næsten usynlige tråde forruden blidt, så bilen er mere praktisk i de kolde måneder, fordi frost, is og dug kan fjernes fra ruden med et tryk på en knap. En trådløs smartphoneoplader, opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder kan også fås.

Foruden bilens standardmonterede seks airbags beskyttes personerne i bilen af avancerede førerassistentteknologier, der ved hjælp af aktive sikkerhedssystemer har til formål at forebygge risikoen for kollisioner. De standardmonterede sikkerhedsteknologier vil omfatte fjernlysassistent, træthedsregistrering, vognbaneassistent med frontassistent til undgåelse af kollisioner.

ProCeed fås med Lane Following Assist, som er ”Level Two” indenfor selvkørende teknologi, som følger de forankørende køretøjer i trafikken og registrerer vognbanelinjerne, så bilen bliver i sin vognbane på motorvejen. Ved hjælp af radarsensorer styrer systemet acceleration, opbremsning og styretøj for at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj. Lane Following Assist fungerer mellem 0 og 180 km/h.

Andre tilgængelige teknologier omfatter intelligent fartpilot med start-stop-system, advarsel om biler i den blinde vinkel, Rear Cross-Traffic Collision Warning, intelligent parkeringsassistent og fodgængerregistrering med mærkbare advarsler i rattet, når det gælder frontassistenten til undgåelse af kollisioner.

Alle versioner af ProCeed har KIAs Vehicle Stability Management (VSM) som standardudstyr. VSM sikrer bilens stabilitet under opbremsninger og i sving, fordi systemet regulerer bilens elektroniske stabilitetskontrol (ESC), hvis det registrerer reduceret vejgreb.

Emner


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS havde et travlt og spændende 2017 med intet mindre end 7 ny-bils lanceringer. 2018 byder måske på knap så mange store nyheder, men dog usædvanlig mange spændende opdateringer. Den største nyhed bliver introduktionen af den helt nye Ceed i starten af 2. halvår. Og med en særdeles stor efterspørgsel på plug-in-hybrid modeller, står KIA stærkt med to skarpe PHEV modeller i hhv. Niro PHEV og Optima PHEV. Selvom KIA debuterede på markedet for plug-in-modeller sidste år, lykkedes det med et flot salgstal på 205 plug-in-modeller at gå ud af 2017, som det bedst sælgende plug-in-hybrid mærke på personbiler.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark