Gå til indhold
Endnu mere KIA for pengene med ny registreringsafgift

Pressemeddelelse -

Endnu mere KIA for pengene med ny registreringsafgift

I forbindelse med den netop vedtaget finanslov er afgifterne på biler blevet ændret fra i dag den 20. november. Dette medfører en prisnedsættelse på flere af KIA’s modeller.

Vi glæder os derfor over at du med den nye registreringsafgift kan få endnu mere KIA for pengene.

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at beregne hvad den nye afgift betyder for priserne på en KIA, men allerede nu kan vi fortælle at den anmelderroste KIA cee’d vil falde i pris.

Eksempelvis vil du spare kr. 4.429,- i afgift på den rummelige KIA cee’d 1,4 Style Plus Clim som kommer til at koste kr. 210.568,-

Eller hvad med at opgradere til den sporty og højudstyret KIA cee’d SW GT-Line med den helt nye 1.0 Turbo motor (120 HK) hvor du sparer kr. 12.486,- i afgift så den nu kun koster kr. 272.513,-

Derved er det nu muligt at få langt mere udstyr for pengene og skabe en større køreglæde og komfort eller udnytte prisnedsættelsen til at nyde godt at den lavere frapris på fx den helt nye 1.0 turbo motor.

Læs mere om den nye KIA cee’d her

Den nye finanslov sikrer samtidig, at KIA kan fastholde de attraktive priser på Picanto og Rio, og dermed forsat tilbyde kunderne rigtig meget bil for pengene.

De nye priser er gældende allerede fra i dag. Derfor kan du allerede fra i dag glæde dig over, at en veludstyret familiebil som den nye KIA cee’d er blevet økonomisk mere attraktiv.

Related links

Emner

Kategorier


KIA Motors Europe er den europæiske salgs-, marketing- og servicedivision af KIA Motors Corporation. Divisionen har hovedkvarter i Frankfurt i Tyskland og dækker 30 markeder i Europa.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – Producent af kvalitetsbiler til de ungdommelige – blev grundlagt i 1944 og er Koreas ældste bilproducent. KIAs ti produktions- og samlefabrikker er fordelt på fem lande, og de producerer over 2,7 millioner biler om året, og bilerne sælges og serviceres via et netværk af distributører og forhandlere i ca. 150 lande. I dag har KIA ca. 48.000 ansatte på verdensplan og en årlig omsætning på 43 milliarder dollar. KIA er hovedsponsor for Australian Open i tennis og er FIFAs officielle partner fra bilbranchen – FIFA er hovedorganet bag VM i fodbold. KIA Motors Corporations slogan – ”The Power to Surprise” – er et udtryk for KIAs globale ønske om at overraske verden ved at tilbyde spændende og inspirerende oplevelser, som overgår forventningerne.

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk). KIA Import Danmark AS, der startede herhjemme i 1996, har hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Med et salgstal for 2014 på 10.000 biler, har KIA bevist, at vi har styrken til at fastholde vores position og dermed bevarer et realistisk udgangspunkt til at indfri vores vision som top 5 mærke. KIA har fortsat produktpaletten til at leve op til denne ambitiøse målsætning, og ved fortsat at fokusere på at overstige kundernes forventning, kan vi fastholde gamle kunder og tiltrække nye.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark