Gå til indhold
KIA Picanto
KIA Picanto

Pressemeddelelse -

Gratis forsikring på en KIA Picanto

Fredericia, den 8. juni 2016 – Der er penge at spare, hvis man er i markedet for én af de små biler. Køber man en KIA Picanto henover sommeren, får man første års forsikring med helt gratis. Fra kr. 84.498,- kan man blive den lykkelige ejer af en sprit ny KIA Picanto – og det første år skal man ikke tænke på udgifter til forsikringen.

Kampagnen er hverken betinget af alder eller bopæl. Du får altså første år gratis uanset nogle af førnævnte faktorer. Og der er dermed ingen forskel på, om du er 18 eller 45 år – eller hvor du bor.

Forsikringen tegnes gennem KIA Forsikring i samarbejde med Gjensidige, og eneste betingelse er, at slutsedlen på din nye Picanto er med metallak og underskrevet senest 31. juli 2016.

Besparelsen er særligt stor for de yngste bilkøbere, hvor udgiften til en bilforsikring er en væsentlig post i budgettet. Er man under 25 år sparer man således op til 9.000 kroner på forsikringen det første år, hvis man køber en Picanto i løbet af resten af juni måned samt hele juli måned med.

”Kombinationen af et højt tal på fødselsattesten og en bilforsikring er desværre en bekostelig affære, men med KIAs kampagne på alle Picanto modeller med metallak, hvor bilforsikringen er betalt det første år, slipper man for udgifter til en dyr forsikring, som ofte udelukker drømmen om en ny bil for de yngste billister”, siger salgschef Thomas Lund hos KIA Import Danmark.

Tilbuddet er specielt attraktivt nu, hvor man samtidig kan spare 20.000,- kr. på udstyr i en Attraction model. Fra kr. 104.999,- bliver man godt kørende i en smart og kæk 5-dørs bil, der både har klimaanlæg, 14” alufælge, læderrat og gearknop, sædevarme, bluetooth, privacy glass (mørktonede bagruder), krom dørhåndtag og krom detaljer indvendigt. Se hele modelprogrammet på Picanto og Picanto Attraction her!

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark