Gå til indhold
Den nye Niro EV vil kunne køre over 450 km (WLTP) på en enkelt ladning
Den nye Niro EV vil kunne køre over 450 km (WLTP) på en enkelt ladning

Pressemeddelelse -

KIA afslører de første billeder af den elektriske Niro

Fredericia, den 3. maj 2018 - KIA afslørede i går den helt nye elektriske version af Niro på International Electric Vehicle Expo i Jeju, Korea. Den sporty og alsidige Niro EV, som får sin europæiske debut på Paris Motor Show i oktober 2018, kombinerer en behagelig køreoplevelse med et iøjnefaldende design og funktionelle egenskaber.

Niro EV er designet i KIAs designcentre i Californien, USA og Namyang, Korea, og inkorporerer det appellerende udseende og de praktiske egenskaber fra en kompakt SUV i et slankt, aerodynamisk design med subtile skulpturerede overflader.

Med inspiration fra Niro EV-konceptet, der blev afsløret på 2018 Consumer Electronics Show i Las Vegas, har Niro EV en eksklusiv kølergrill, et futuristisk luftindtag og pileformede LED-kørelys. Med et "Clean & Hightech" designkoncept understreges den slanke karakter og de koniske bagruder på bilens slanke profil, samtidig med at det giver større plads til Niro EVs muskuløse skærme.

Niro EV drives af næste generation af KIAs elektriske drivlinje, der bruger nye produktionsteknologier, der er udviklet specielt til fremtidige KIA EVs. Udstyret med en højkapacitets 64 kWh lithium-polymer batteripakke, vil Niro EV kunne køre over 450 km* på en enkelt ladning med nul emissioner eller mere end 300 km* på det mindre batterisystem med 39,2 kWh.

Niro EV demonstrerer de betydelige skridt, som KIA har taget de seneste år for at levere komfortable, engagerende biler, der leder vejen frem mod nul-emissions-kørsel.

Niro EV kommer til salg i Korea i anden halvdel af 2018 og introduceres til markeder i Europa i løbet af 2019.

*Alle tekniske data i denne pressemeddelelse er forventede mål i afventning af yderligere udvikling og homologering. Rækkevidden er beregnet ved hjælp af WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure). 

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS havde et travlt og spændende 2017 med intet mindre end 7 ny-bils lanceringer. 2018 byder måske på knap så mange store nyheder, men dog usædvanlig mange spændende opdateringer. Den største nyhed bliver introduktionen af den helt nye Ceed i starten af 2. halvår. Og med en særdeles stor efterspørgsel på plug-in-hybrid modeller, står KIA stærkt med to skarpe PHEV modeller i hhv. Niro PHEV og Optima PHEV. Selvom KIA debuterede på markedet for plug-in-modeller sidste år, lykkedes det med et flot salgstal på 205 plug-in-modeller at gå ud af 2017, som det bedst sælgende plug-in-hybrid mærke på personbiler.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark