Gå til indhold
Kias nye logo indeholder symmetri, rytme og stigende elementer, der skal illustrere Kias kontinuerlige engagement over for sine kunder i en omskiftelig verden
Kias nye logo indeholder symmetri, rytme og stigende elementer, der skal illustrere Kias kontinuerlige engagement over for sine kunder i en omskiftelig verden

Pressemeddelelse -

Kia afslører nyt logo og globalt brandslogan for at indlede mærkets fremtidige transformation

Fredericia, den 6. januar 2021 – Kia afslører sit nye logo og det nye globale brandslogan, der markerer bilproducentens dristige transformation og helt nye eksistensgrundlag. Introduktionen af det nye logo repræsenterer Kias ambitioner om at etablere en ledende position i den fremtidige mobilitetsindustri ved at modernisere næsten alle aspekter af virksomheden.

Logoet er et symbol på Kias nye brandformål og de værdier, mærket lover at tilbyde sine kunder gennem fremtidige produkter og tjenester og de oplevelser, de muliggør. Kia forsegler sit brandløfte med udviklingen af det nye logo som en håndskrevet signatur. Logoets rytmiske, ubrudte linje formidler Kias forpligtelse til at bringe øjeblikke af inspiration, mens dets symmetri viser selvtillid. Logoets stigende bevægelse symboliserer Kias kontinuerligt stigende ambitioner for mærket - og vigtigere hvad det tilbyder kunderne.

"Kias nye logo repræsenterer virksomhedens forpligtelse til at blive et ikon for forandring og innovation", sagde Ho Sung Song, Kias præsident og administrerende direktør. ”Bilindustrien oplever en periode med hurtig transformation, og Kia agerer proaktivt og tilpasser sig disse ændringer. Vores nye logo repræsenterer vores ønske om at inspirere kunderne, i takt med at deres mobilitetsbehov udvikler sig, og at vores medarbejdere tager de udfordringer op, som vi står over for i en hurtigt skiftende branche.”

Det nye logo blev afsløret under et rekordstort pyroteknisk show på himlen over Incheon, Korea. Ved begivenheden lancerede 303 pyrodrones hundredvis af raketter i et synkroniseret kunstnerisk show, der antændte og fejrede Kias nye begyndelse. Dette satte en ny Guinness verdensrekord for 'Flest ubemandede luftfartøjer (UAV'er), der lancerer fyrværkeri samtidigt'. Det blændende show kan ses på Kias globale YouTube-kanal: https://youtu.be/s61_IsjqLzc

Et nyt brandformål og en ny brandstrategi afsløres den 15. januar

Foruden et helt nyt logo afslørede Kia sit nye globale brandslogan, 'Movement that inspires'. Detaljer om Kias nye brandstrategi, herunder formål og filosofi samt anvendelse i KIAs fremtidige produktudvikling, deles ved den digitale begivenhed 'New Kia Brand Showcase', der afholdes kl. 09 koreansk tid fredag den 15. januar 2021 (01:00 CET, 15. januar). Arrangementet kan ses på Kias globale YouTube kanal.

Lanceringen af det nye logo følger i fodsporene af Kias 'Plan S' strategi, som blev offentliggjort i 2020. Under Plan S har Kia, blandt andre mål, ambitionen om at tage en førende position på det globale bilmarked. Dette er fokuseret på popularisering af elektriske køretøjer og introduktion af en bred vifte af mobilitetstjenester, der er skræddersyet til at imødekomme behov og efterspørgsel hos den enkelte kunde på de forskellige markeder.

Emner

Tags


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

KIAs tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at KIA er det bedst sælgende Plug-in Hybrid mærke 3 år i træk. 

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark