Gå til indhold
Kias CES 2024-pressekonference afholdes på hotel Mandalay Bay kl. 15:00 (PST) mandag den 8. januar og vil blive livestreamet på www.kia.com.
Kias CES 2024-pressekonference afholdes på hotel Mandalay Bay kl. 15:00 (PST) mandag den 8. januar og vil blive livestreamet på www.kia.com.

Pressemeddelelse -

Kia annoncerer fremtidens PBV-strategi og model line-up på CES 2024

Fredericia, den 14. december 2023 – Kia annoncerer, at de vil redefinere begrebet purpose-built vehicle (PBV) som ”Platform Beyond Vehicle” og officielt lancere sin globale PBV-forretningsstrategi ved CES 2024 i Las Vegas. Mærket er klar til at introducere sin fremtidige PBV-produktlinje og forretningsvision sammen med præsentationen af adskillige PBV-konceptmodeller. Kia PBV er en "Total Mobility Solution", der kombinerer egnede elbiler med avancerede softwareløsninger, der åbner døren til nye forretningsområder og livsstile.

Kia markerer sin første tilstedeværelse på CES i fem år, ved at præsentere mærkets fremtidige PBV-forretningsstrategi og vision for fremtiden, herunder dedikeret hardware såsom Easy Swap og Dynamic Hybrid modulariseringsteknologier, digitale løsninger udviklet under Hyundai Motor Groups avancerede softwarefunktioner og planer for global partnerskabsintegration. Kia er bredt repræsenteret på messen fra den 9. til den 12. januar 2024 - både med en indendørs PBV-udstilling i LVCC West Hall og en udendørs EV-udstilling på LVCC Central Plaza.

PBV-udstillingen vil byde på fem konceptmodeller, herunder mærkets første PBV, der er planlagt til masseproduktion fra 2025, en række eksklusive PBV-teknologier og en PBV-dedikeret præsentation, der fremhæver virksomhedens softwaredefinerede udviklingsstrategi og planer for partnerskabsintegration.

Mærkets EV-udstilling vil introducere Kias vision om ”EVs for All” ved at vise EV3- og EV4-konceptmodellerne sammen med EV9 og EV6 GT, samtidig med at de viser de mange livsstilsfordele, kunderne kan nyde godt af fra Kias hurtigt voksende EV-program.

Kias CES 2024-pressekonference afholdes på hotel Mandalay Bay kl. 15:00 (PST) mandag den 8. januar og vil blive livestreamet på www.kia.com.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark