Gå til indhold
KIA-ejerne er blevet mere tilfredse

Pressemeddelelse -

KIA-ejerne er blevet mere tilfredse

Fredericia, den 4. maj 2016 – FDM’s årlige Autoindex undersøgelse er netop blevet offentliggjort, og KIA er blandt de 7 bilmærker, som oplever fremgang. Efter en periode med generel fremgang i forbrugernes tilfredshed med biler, forhandlere og værksteder, er denne nu dalende, men KIA kan glæde sig over, at mærket fortsætter sin positive udvikling – især når det gælder oplevelsen af selve bilen og oplevelsen på værkstedet.

Trods en dalende tendens, er de danske bilejere faktisk generelt tilfredse forbrugere. Det vil sige, at scoren på Autoindex ikke har de store udslag. Der er ca. 100 point fra top til bund, ser man på det totale resultat for Autoindex 2016. I de seneste Autoindex undersøgelser er det stort set kun gået fremad for KIA, og i 2016 undersøgelsen er KIA et af de 7 mærker, der har opnået fremgang, mens de resterende 15 bilmærker er gået tilbage i forhold til sidste år.

Director, Marketing & Customer Quality; Rasmus Haar Aagaard udtaler: ”Der er ingen tvivl om, at KIA har flyttet sig gevaldigt på alle parametre de seneste år, og heldigvis er det ikke gået vores kunder ubemærket hen. Ser vi på udviklingen i Autoindex for de sidste 5 år, er KIA ét af de mærker, der har flyttet sig mest i positiv retning. Hos KIA arbejder vi struktureret med at forbedre hele kundeoplevelsen. Vi skal kontinuerligt udvikle os og blive bedre, så vi lever fuldt ud op til den kvalitet vi i dag leverer i alle vores bilmodeller.”

Der hvor KIA har rykket sig allermest, er på vurderingen af KIAs værksteder. Her har mærket i løbet af de sidste 5 år flyttet sig hele 10,15 % - fra index 788 i 2011 til index 868 i 2016. Service & Warranty Manager; Frans Møller Sørensen forklarer: ”Hos KIA har vi et ganske omfattende undervisningsprogram for vores teknikere og værkførere/værkstedsledere. Videreuddannelse giver et dygtigt og motiveret personale. Og det er bl.a. det vi kan læse ud af den positive udvikling for KIA.”

Note til redaktøren:

FDM’s Autoindex er udarbejdet på baggrund af 34.000 danske bilejere, som ved hjælp af 120 spørgsmål vurderer deres bil, forhandler og værksted. Spørgsmålene besvares på en skala fra 1 – 7, der omregnes til indekspoint op til 1000. Herefter bliver den totale score i Autoindex beregnet ud fra 4 kategorier; Loyalitet overfor bilmærket, værkstedets kompetencer, forhandlerens kompetencer og bilens komfort og kvalitet. Hvoraf de første 3 kategorier hver vægter 20 %, og den sidste hele 40 %.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark