Gå til indhold
Kia EV6 i front af det fremadstormende elbilsalg i Danmark
Kia EV6 i front af det fremadstormende elbilsalg i Danmark

Pressemeddelelse -

Kia EV6 er den mest solgte elbil i januar

Fredericia, den 2. februar 2022 – Kias helt nye elbil, EV6, har fået en fantastisk modtagelse i Danmark. Faktisk var den allerede inden lanceringen sidste år én af Kias mest efterspurgte modeller. EV6 imponerer over en bred kam – og den populære nye elektriske crossover fra Kia har nu lagt sig i overhalingssporet som den mest solgte elbil i Danmark i årets første måned.

Siden introduktionen for bare et par måneder siden har Kia EV6 taget flere priser hjem og høstet et hav af roser i medierne. EV6 er en fantastisk og kompromisløs elbil, som imponerer med sin stil, sin innovative 800 volts ladeteknik, et funktionelt og rummeligt interiør, og sidst men ikke mindst, sine dynamiske køreegenskaber.

Populariteten udmønter sig nu i en førsteplads på hitlisten over de mest solgte elbiler i januar måned. Med 233 solgte enheder ligger Kia EV6 sig i front af det fremadstormende elbilsalg i Danmark. EV6 salget udgør 13,95 % af det samlede elbilsalg i januar måned (1.670 enheder). På en anden plads finder vi Audi Q4 med 120 enheder*.

Ikke alene er EV6 den mest solgte model, men det flotte EV6 salg udløser også en samlet førsteplads til Kia, som det mest solgte elbilmærke med i alt 273 enheder*.

Elbilsalget boomer i Danmark

2021 blev et rekordår for elbilerne med en vækst i salget på 75,1 procent i forhold til 2020. Helt præcist blev der indregistreret 24.917 nye elbiler i det forgangne år, mens der blev solgt 14.228 elbiler i 2020*.

Visionær elbil

Den helt nye EV6 blev introduceret i Danmark i oktober sidste år, og disruptede hurtigt det eksisterende elbil-marked. En vindende kombination af Kias avancerede E-GMP (Electric Global Modular Platform), dristig og konceptuel stil, ultrahurtig ladekapacitet, et avanceret interiør og bemærkelsesværdig ydeevne udgør til sammen en helstøbt elbil, der fortsætter med at modtage anerkendelse over hele verden.

Kias nye komplet eldrevne EV6 giver et løfte om at levere den bedste oplevelse for ejerne ved at gøre den elektriske livsstil enkel og ligetil, når det gælder dagligdagens mobilitet.

Kia EV6 fjerner de barrierer, som har forhindret mange i at foretage skiftet til en elbil. Med hurtige opladningstider fra 10 – 80 % på bare 18 minutter og en imponerende lang rækkevidde, kan kunden sige farvel til rækkeviddeangsten. Samtidig tilbyder Kia adgang til et omfattende ladenetværk i hele Europa med et Kia Charge abonnement.

EV6 er den første model i Kias historie, hvor slutsedlerne blev skrevet under allerede før lanceringen på grund af hidtil uset efterspørgsel og interesse. Og denne utrolige reaktion på den højteknologiske crossover er blevet anerkendt ikke kun af kunder, men af mange prestigefyldte branchepriser og er nomineret til titlen 'Årets bil i Europa 2022'.

Kia EV6 fås fra kr. 329.900 for en veludstyret Standard Range. Se hele modelprogrammet her: Kia.com/EV6

*Tal fra DBI

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark