Gå til indhold
KIA Optima SW Taxa
KIA Optima SW Taxa

Pressemeddelelse -

KIA forlænger garantien for hyrevogne

Fredericia den 8. november 2016 – KIA er kendt for sin lange garanti – og nu bliver den tilsvarende et attraktivt parameter for biler indregistreret til taxi-/flextrafik-brug, eftersom KIA i Danmark har valgt at forlænge taxi garantien fra 3 år/100.000 km til 3 år/250.000 km på udvalgte modeller.

Stigning i interessen for KIA til taxi brug

Siden ændringerne af taxi-lovgivningen per 1. januar 2015 har KIA importøren i Danmark oplevet en stigende interesse for KIA-modeller til taxi brug. Hidtil har der været stor fokus på KIA Carens, som er KIAs bud på en rummelig MPV med 7 sæder. Med en brændstoføkonomi, som overstiger de lovgivningsmæssige miljøkrav – også på versionen med automatgear, er den en oplagt kandidat til taxi-markedet. Og fra 2017 giver det nye facelift Carens’ens fremtoning og funktionalitet en opfriskning, så den er helt up-to-date med KIAs nyeste modeldesigns, kabinekvalitet samt sikkerheds- og opkoblingsfeatures.

Med den kommende introduktion af KIA Optima SW bliver taxi-markedet endnu mere interessant for den danske KIA importør, som nu har valgt at udvide garantien til 3 år/250.000 km på udvalgte modeller indregistreret til taxi-brug. Den helt nye KIA Optima SW – KIAs første stationcar i D-segmentet nogensinde, kommer til salg i Danmark i denne måned (november 2016). Bilen er en helt igennem praktisk hverdagsbil, og blandt de mest stilfulde i sin klasse med et førerorienteret interiør af højeste kvalitet med features og teknologier, der normalt forbindes med biler i klassen over. Udover en udpræget komfortabel kørsel, byder Optima SW på sikkerhed af højeste kvalitet med et karrosseri af højstyrkestål og intuitiv teknologi og en kabinerummelighed med plads ved både for- og bagsæder blandt klassens absolut bedste.

Garantiens omfang og betingelser

Som udgangspunkt ydes der fortsat 3 år/100.000 km garanti på KIA-biler indregistreret til taxi/flextrafik-brug, men nu åbner KIA Import Danmark muligheden for at tilbyde vognmændene en udvidet KIA Taxi Garanti på 3 år/250.000 km – alt efter hvad der måtte indtræffe først. Den udvidede Taxi Garanti fra KIA dækker følgende biler, som fremover indregistreres til hyrevogn:

  • Optima SW 1.7 CRDI Vision 7-DCT
  • Optima SW 1.7 CRDI Advance 7-DCT
  • Carens 1.7 CRDI Style 7-DCT
  • Carens 1.7 CRDI Premium 7-DCT

Når garantikontrakten er underskrevet hos KIA forhandleren, er garantiens omfang identisk med den normale fabriksgaranti på en KIA-bil solgt til den private forbruger. Vognmændene er derfor lige så godt stillet som den private forbruger i forhold til bilens dele.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark