Gå til indhold
KIA debuterede i segmentet for plug-in-hybrid med to nye modeller i 2017 - og går ud af året som bedst sælgende PHEV mærke
KIA debuterede i segmentet for plug-in-hybrid med to nye modeller i 2017 - og går ud af året som bedst sælgende PHEV mærke

Pressemeddelelse -

KIA går ud af 2017 som det bedst sælgende plug-in-hybrid mærke

Fredericia den 15. januar 2018 – Der er rigtig stor efterspørgsel på plug-in-hybrid modeller i øjeblikket – særligt efter den seneste afgiftsomlægning, som tilgodeser de mere miljøvenlige biler.

KIA er en helt ny spiller i markedet for plug-in-hybrid modeller, og har indenfor det seneste år lanceret sine to første plug-in-hybrid modeller. Senest i november 2017 – en KIA Niro plug-in-hybrid. Og tilbage i marts 2017 kom KIAs D-segment model; Optima som plug-in-hybrid.

Selvom Niro plug-in-hybrid først blev lanceret i november, er det med 205 indregistrerede plug-in modeller, fordelt på hhv. Optima plug-in-hybrid og Niro plug-in-hybrid, lykkedes KIA at gå ud af 2017 som det bedst sælgende mærke på plug-in-hybrid personbiler.

I november alene stod KIA for hele 57 % af salget af plug-in-hybrid modeller på det danske marked. KIAs salg af plug-in-hybrid modeller fordeler sig på 152 Niro PHEV, 42 Optima PHEV (SW) og 11 Optima PHEV (sedan).

Rasmus Haar Aagaard, Director & COO hos KIA Import Danmark udtaler: ”Vi er utrolig glade for, at vores plug-in-hybrid modeller har fået så stor succes. Trods det faktum, at KIA er en ny spiller på markedet for plug-in-hybrid, er det lykkedes os at blive det foretrukne mærke for plug-in-hybrid på personbiler. Det vidner om, at vi har et super skarpt produkt.”

Der er i alt solgt 614 plug-in-hybrid personbiler i Danmark i 2017. Det betyder en markedsandel for KIA på 33,4 %. Udover KIA, er det mærkerne BMW, Mini, Mercedes, Porsche, Volvo og VW, som sælger plug-in-hybrid modeller i Danmark, men modsat KIA har flere af de øvrige mærker haft et helt år til at opnå deres salgstal.

Antal solgte PHEV modeller i 2017
Art Mærke Model Antal
Personbiler BMW 2'ER 13
Personbiler BMW 3'ER 9
Personbiler BMW 5'ER 10
Personbiler BMW 7'ER 2
Personbiler BMW I3 15
Personbiler BMW I8 1
Personbiler KIA NIRO 152
Personbiler KIA OPTIMA 53
Personbiler MERCEDES-BENZ C-KLASSE 10
Personbiler MERCEDES-BENZ E-KLASSE 4
Personbiler MERCEDES-BENZ GLC 70
Personbiler MERCEDES-BENZ GLE 1
Personbiler PORSCHE CAYENNE 1
Personbiler PORSCHE PANAMERA 4
Personbiler VOLKSWAGEN GOLF 150
Personbiler VOLKSWAGEN PASSAT 52
Personbiler VOLVO V90 12
Personbiler VOLVO XC60 36
Personbiler VOLVO XC90 19
Total 614

Prisen på en KIA Niro plug-in hybrid starter ved kr. 264.999,- for en Vision model med en rækkevidde op til 58 km på ren el og bl.a. AEB nødbremse, smart cruise control, automatgear, 2-zoners klimaanlæg, 5” touch skærm, LED kørelys, LED baglygter, sædevarme og 16” alufælge som standardudstyr.

Samtidig kan man få en Optima PHEV SW for kr. 364.999,- med en rækkevidde op til 62 km på ren el og en Optima PHEV sedan med en rækkevidde op til 54 km på ren el for kr. 344.999,-. 

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS havde et travlt og spændende 2017 med intet mindre end 7 ny-bils lanceringer. 2018 byder måske på knap så mange store nyheder, men dog usædvanlig mange spændende opdateringer. Den største nyhed bliver introduktionen af den helt nye Ceed i starten af 2. halvår. Og med en særdeles stor efterspørgsel på plug-in-hybrid modeller, står KIA stærkt med to skarpe PHEV modeller i hhv. Niro PHEV og Optima PHEV. Selvom KIA debuterede på markedet for plug-in-modeller sidste år, lykkedes det med et flot salgstal på 205 plug-in-modeller at gå ud af 2017, som det bedst sælgende plug-in-hybrid mærke på personbiler.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark