Gå til indhold
IONITY er Europas førende udbyder af højtydende ladenetværk til elbiler
IONITY er Europas førende udbyder af højtydende ladenetværk til elbiler

Pressemeddelelse -

KIA Koncernen bliver en del af IONITY

Fredericia, den 5. november 2020 – KIA koncernen er blevet strategisk partner og investor i IONITY, som er Europas førende højtydende opladningsnetværk. Med deltagelsen i dette joint venture vil KIA koncernen fremme udvidelsen af det højtydende ladenetværk langs de europæiske motorveje med henblik på at fremme udbredelsen af elbiler.

IONITY-opladningsnetværket anvender den europæiske CCS-opladningsstandard (Combined Charging System). ”For KIA er produkt- og kundeoplevelsen tæt forbundet med komfort og fordele. Ved at investere i IONITY er vi nu en del af et af det mest omfattende og største ladenetværk i Europa”, udtaler Thomas Schemera, som er Executive Vice President og Head of Product Division i KIA koncernen. ”Vi arbejder dedikeret med at tilbyde holistiske løsninger, som gør det nemmere end nogensinde før at skifte til elektrisk mobilitet”.

“Med tilføjelsen af KIA koncernen kan vi sige velkommen til en dedikeret partner med international erfaring inden for elektrisk mobilitet”, udtaler Michael Hajesch, som er CEO hos IONITY. ”Fra i dag vil vi sammen arbejde på at lære mennesker om elektrisk mobilitet og promovere innovationer på dette område med henblik på at gøre elbilkørsel til den nye standard – især på lange køreture.”

Om IONITY

IONITY gør langturskørsel i elbiler til den nye standard.

Virksomheden opfører og driver et højtydende opladningsnetværk (HPC) langs de europæiske motorveje ved hjælp af topmoderne teknologi med en opladningskapacitet på op til 350 kW. Det vil betyde, at nuværende og fremtidige generationer af elbiler ved hjælp af den førende europæiske opladningsstandard CCS (Combined Charging System) vil kunne nyde godt af maksimale opladningshastigheder, mens føreren holder pause på turen. Alle IONITY-ladestationer består i gennemsnit af fire ladepunkter.

IONITY blev grundlagt i 2017 og er et joint venture bestående af BMW Group, Mercedes Benz AG, Ford Motor Company, Hyundai Motor Group og Volkswagen Group inklusive Audi og Porsche.

Mere end 75 medarbejdere former fremtiden for elektrisk mobilitet hos IONITY. Virksomheden har hovedkvarter i München og har desuden kontor i Oslo. IONITY er et internationalt registreret varemærke. 

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS leverede i 2018 en rekordomsætning. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2018 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for andet år i træk.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark