Gå til indhold
Som ny præsident for KIA Motors Europe skal Jeong være spydspids for KIAs ”Plan S”, som fokuserer på elbiler og tilpassede mobilitetsløsninger.
Som ny præsident for KIA Motors Europe skal Jeong være spydspids for KIAs ”Plan S”, som fokuserer på elbiler og tilpassede mobilitetsløsninger.

Pressemeddelelse -

KIA Motors Europe udnævner Won-Jeong Jeong til Præsident

Fredericia, den 1. April 2020 – KIA Motors Europe annoncerer i dag, at Won-Jeong Jeong er udnævnt til præsident, og får ansvaret for mærkets europæiske aktiviteter.

I sin nye rolle skal Mr. Jeong bl.a. varetage lanceringen af KIAs nye brandidentitet i Europa. Den nye brandidentitet bliver afsæt til at opbygge opfattelsen af KIA-mærket som førende inden for elektrificering, især blandt Millennials og ”Generation-Z” forbrugere. Dette udgør et centralt punkt i ”Plan S”, KIAs midt- til langtidsstrategi, der sigter mod at etablere en ledende position i den fremtidige bilindustri. Med lang erfaring på tværs af værdikæden såvel som ekspertise i KIAs oversøiske operationer er Mr. Jeong ideel til at drive organisationenens overgang mod elbiler og mobilitetsløsninger.

Won-Jeong Jeong sagde: ”KIAs forretningsidentitet og produktdesign skal moderniseres for at overgå vores kunders forventninger. Det europæiske marked spiller en vigtig rolle i mærkets verdensomspændende indsats for at popularisere elektrificering, mobilitetstjenester, opkoblingsmuligheder og selvkørende mobilitetsløsninger, og det glæder mig at skulle samarbejde med det europæiske team om at nå vores mål. ”

Før stillingen som præsident for KIA Motors Europe, har Jeong arbejdet sig igennem en række lederroller. Han startede sin karriere hos Hyundai Motor Group i 1992. Han kommer fra stillingen som vicepræsident for Global Business Planning i Korea, og før det var han præsident for KIA Motors Rusland. Mr. Jeong har også ydet et stort bidrag til væksten i KIAs europæiske salg, da han tidligere har haft roller hos både KIA Motors UK og KIA Motors Europe.

KIAs “Plan S” midt- til langtidsstrategi

KIAs strategi ”Plan S” skitserer virksomhedens foregribende og initiativrige skifte fra bilproducent med fokus på biler med forbrændingsmotorer til en forretning centreret omkring elbiler og tilpassede mobilitetsløsninger.

Ved udgangen af 2025 er planen at kunne tilbyde et komplet line-up af 11 fuldt elektriske køretøjer. Med den modelportefølje vil KIA opnå en markedsandel på 6,6% af det globale elbil-marked (ekskl. Kina), samtidig med at organisationen også opnår 25% markedsandele fra sit salg af lav-emissionsbiler.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS leverede i 2018 en rekordomsætning. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2018 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for andet år i træk.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark