Gå til indhold
Helt ny Niro Hybrid fra KIA
Helt ny Niro Hybrid fra KIA

Pressemeddelelse -

KIA Niro – harmonisk crossover med hybridteknik

Fredericia den 23. november 2016 – KIA lancerer i løbet af den kommende måned den helt nye Niro i Danmark. Det er KIAs første hybrid model, og producenten har med den nye Niro tænkt ud af boksen med en attraktiv blanding af crossoverens praktiske egenskaber og et smart design sammen med en effektiv ny hybriddrivlinje, så brændstoføkonomien holdes nede. KIA Niro udfylder et tomrum på crossover-markedet med lav hybridemission – og modellen har tilmed mulighed for at trække op til 1.300 kg.

Den danske KIA importør forventer sig meget af den helt nye model – og med rette. Siden Niro kom til salg i Europa i slutningen af juli måned, er der solgt mere end 23.000 Niro modeller, som alle vil blive leveret inden udgangen af 2016. Selvom de første Niro modeller først ankommer til Danmark i løbet af december måned, har den nye crossover-hybrid fået meget rosende gloser med på vejen af den danske motorpresse. Den nye model fra KIA er blevet beskrevet med fraser som ”KIA overgår sig selv med Niro”, KIA Niro er en velkørende og i det hele taget vellykket hybridbil” og ”Koreanernes ny familiebil imponerer bl.a. med flotte køreegenskaber og højt udstyrsniveau”.

KIAs nye familiebil er helt fra grunden konstrueret som hybridbil, og dens attraktive og moderne design vil få bilen til at skille sig ud blandt de konservativt designede konkurrenter. Samtidig opleves bilen som en langt dyrere bil, når man sætter sig bag rattet. Det skyldes udover kvaliteten af interiør en utrolig komfortabel kørsel. Det er ligeledes lykkedes producenten at bevare en god køredynamik og motorerne er meget støjsvage – ved lave hastigheder helt lydløs, når bilen kører på ren el. Man skal være yderst opmærksom for at registrere den behagelige overgang fra elmotor til benzinmotoren tager over.

Niros nye platform er konstrueret uafhængigt af de eksisterende KIA-modeller, og bilen er udviklet til på sigt at rumme en række af miljøvenlige teknologier; plug-in-hybrid og ren el. Niros nuværende motorprogram består af en 1.6-liters GDI-benzinmotor, litium-ion-polymer-batteripakke, 32 kW elmotor og 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse – og udleder bare 88 g CO2/km ved blandet kørsel, og den kan køre helt op til 26,3 km/l.

Niro er kendetegnet ved en rummelig kabine med god plads på både første og anden række samt et fornuftigt bagagerum på 427 l. Som vanligt er sikkerheden i top med 5 stjerner i Euro NCAP, og den danske KIA importør har valgt nødbremse som standard fra den billigste variant.

Prisen på en KIA Niro Hybrid starter efter afgiftsnedsættelsen ved kr. 300.323,- for en Vision model med bl.a. AEB nødbremse, smart cruise control, automatgear, 2-zoners klimaanlæg, 5” touchskærm, LED kørelys, LED baglygter, klimaanlæg, sædevarme og 16” alufælge. Se hele det danske modelprogram her.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark