Gå til indhold
KIA Nyheder i 2016

Pressemeddelelse -

KIA Nyheder i 2016

Fredericia, den 12. januar 2016 – Det nye år byder på hele fire ny-introduktioner samt et facelift fra KIAs side. Den største af nyhederne er KIAs helt nye Niro, hvor de første officielle billeder afsløres i dag. KIA Niro er den første dedikerede hybrid/plug-in hybrid fra KIA, og samtidig den første C-CUV hybrid på markedet. Den kommer med en 1.6 liters GDI motor, der yder 105 HK (147 nm) plus en 44 HK elmotor. CO2 under 90 g/km og en 6-trins DCT. KIA Niro får verdenspremiere på motorshowet i Chicago i februar, og europæisk premiere den efterfølgende måned i Geneve. KIA i Danmark forventer sig meget af modellen, som lanceres til efteråret.

Allerede i foråret lancerer KIA den nye KIA Optima med en 1.7 CRDI motor med 141 HK og en forbedret brændstoføkonomi på op til 23,8 km/l. Den kommer også med 7-trins DCT (op til 22,7 km/l). Senere på året kommer Optima også i en mere sporty GT-line og GT version. Samtidig kan vi frem til også at kunne lancere den nye Optima som stationcar, da den naturligt skal være med til at løfte KIAs salg i D-segmentet – forventet lancering i oktober.

Foråret byder på endnu en ny-lancering i form af den nye KIA Sportage. Den nye model er et kvalitetsmæssigt step op med klart forbedrede køreegenskaber.

Familieflyderen KIA Carens får til efteråret et løft. Produktforbedringerne består af et nyt design af kølergrill, for-kofanger og tågelygter samt nyt design af bagkofanger og bagspoiler. Nye alufælge, nyt sædebetræk og mulighed for nye sikkerhedssystemer – blind spot detection, speed limit information function samt lane departure warning system.

KIA som producent er meget ambitiøse på verdensplan, og der er en lang række nye modeller i nye segmenter med nye teknologier på vej i den nærmeste fremtid.

-SLUT-

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark