Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

KIA Nytårskur den 9.-10. januar

Pressemeddelelse   •   Jan 04, 2016 14:38 CET

Vi vil gerne sige tak for et helt fantastisk 2015!

Derfor kan du lige nu få en Picanto Collection til kr. 104.999,- med ekstraudstyr for kr. 20.000,-

Godt Nytår!

KIA Picanto Collection har fuldautomatisk klimaanlæg og sædevarme i forsæderne, så både du og din medpassager får varmen, når det er køligt. Lækre 14” originale Picanto alufælge. Kromdetaljer indvendigt og udvendigt som giver Picanto et eksklusivt touch. Læderrat som er ekstra lækkert og behageligt at holde om, Bluetooth som sikrer, at du ubesværet kan opkoble din telefon til bilen og betjene denne håndfrit, og Privacy Glass som gør turen mere privat.

Prisen har vi dog holdt helt jordnær. Derfor får du KIA Picanto Collection til kr. 104.999,- inkl. ekstra udstyr for kr. 20.000,-

Hos KIA ønsker vi ikke at gå ned på udstyr, derfor kan du lige nu spare kr. 20.000,- på KIA Rio 1.1 diesel.

For kr. 148.788,- får du blandt andet aircondition, sædevarme og bluetooth, som giver en ekstra lækker komfortoplevelse for både chaufør og passager. Original 7” KIA navigation og bakkamera som sikrer udsynet både når du bakker og parkerer. El-justerbare og opvarmede sidespejle i bilens farve samt tonede ruder i bag, hvilket giver Rio et ekstra premium look.

KIA Motors Europe er den europæiske salgs-, marketing- og servicedivision af KIA Motors Corporation. Divisionen har hovedkvarter i Frankfurt i Tyskland og dækker 30 markeder i Europa.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – Producent af kvalitetsbiler til de ungdommelige – blev grundlagt i 1944 og er Koreas ældste bilproducent. KIAs ti produktions- og samlefabrikker er fordelt på fem lande, og de producerer over 2,7 millioner biler om året, og bilerne sælges og serviceres via et netværk af distributører og forhandlere i ca. 150 lande. I dag har KIA ca. 48.000 ansatte på verdensplan og en årlig omsætning på 43 milliarder dollar. KIA er hovedsponsor for Australian Open i tennis og er FIFAs officielle partner fra bilbranchen – FIFA er hovedorganet bag VM i fodbold. KIA Motors Corporations slogan – ”The Power to Surprise” – er et udtryk for KIAs globale ønske om at overraske verden ved at tilbyde spændende og inspirerende oplevelser, som overgår forventningerne.

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk). KIA Import Danmark AS, der startede herhjemme i 1996, har hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Med et salgstal i 2015 på mere end 11.000 biler, har KIA bevist, at vi har styrken til at fastholde vores position og dermed bevarer et realistisk udgangspunkt til at indfri vores vision som top 5 mærke. KIA har fortsat produktpaletten til at leve op til denne ambitiøse målsætning, og ved fortsat at fokusere på at overstige kundernes forventning, kan vi fastholde gamle kunder og tiltrække nye.

Vedhæftede filer

PDF-dokument Word-dokument

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});