Gå til indhold
KIA Rio
KIA Rio

Pressemeddelelse -

KIA skyder det nye år ind med to øredøvende brag i markedet

Fredericia 19. december 2016 – KIA skyder det nye år ind med de prisstærke udstyrsmodeller; Picanto Attraction Plus og Rio Attraction Plus samt en attraktiv finansiering. Fællesnævneren for de to modeller – er en lang række af udstyr uden merpris.

Der er alt mulig god grund til at besøge din KIA forhandler, når KIA holder nytårskur den 7. – 8. januar kl. 11 – 16. Ikke alene kan du spare op til 42.000,- kr. på ekstraudstyr, men KIA forhandlerne tilbyder også en attraktiv finansiering af din nye bil – uanset model – på 1,25 % var. rente i samarbejde med KIA Finans. Finansieringstilbuddet gælder allerede fra den 23. december og indtil den 15. januar.

Picanto Attraction Plus 

KIAs Picanto har med sine dynamiske linjer, rummelige kabine og den velkørende 1.0 benzin motor en vindende personlighed. Som Attraction Plus model koster den kr. 109.999,- inkl. ekstraudstyr for kr. 33.000,- uden merpris. Du får bl.a. klimaanlæg, 7” navigation med farveskærm og bakkamera, fartpilot, sædevarme, 14” alufælge, bluetooth, læderrat, 5 sæder, autolight control, elruder for og bag, fjernbetjent centrallås, el-justerbare sidespejle med varme, privacy glass, iPhone indgang/USB. 

En 5-dørs KIA Picanto fås fra kr. 92.999,- og kan også privatleases for bare kr. 1.495,-/måned med en udbetaling på kr. 4.995,-.

Rio Attraction Plus 

Fra signatur kølergrillen til den muskuløse bagende imponerer KIAs Rio med kvalitet, stil og udstyr i premiumklassen. Lige nu sparer du kr. 42.000,- på ekstraudstyr, når du vælger en Rio Attraction Plus 1.2 benzin. Prisen lander på kr. 163.999,- med bl.a. klimaanlæg, 7” navigation med farveskærm og bakkamera, 17” alufælge, LED kørelys, parkeringssensor bag, sædevarme, fartpilot, regnsensor, bluetooth, læderrat, el-indklappelige sidespejle med blink, elruder for og bag, fjernbetjent centrallås, iPhone indgang/USB, autolight control, tågelygter for, privacy glass, ratbetjent audioanlæg og højdejusterbart førersæde. 

Prisen på en KIA Rio med 3 døre starter ved kr. 109.999,-. Du kan naturligvis også vælge at privatlease den fra en månedlig ydelse på kr. 2.095,- og med kr. 2.095,- i udbetaling.

Uanset hvilken model du vælger, er du sikret KIAs 7 års garanti. Og herudover er det fabriksmonterede navigationsanlæg naturligvis omfattet af KIAs 7 års gratis kortopdatering.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark