Gå til indhold
KIA Sportage sætter ny rekord i en 2 årig test af driftssikkerheden
KIA Sportage sætter ny rekord i en 2 årig test af driftssikkerheden

Pressemeddelelse -

KIA Sportage sætter ny rekord i en 2 årig test af driftssikkerheden

Fredericia den 13. juni 2016 – KIA Motors har endnu engang bevist, at koncernen leverer nogle af de mest driftssikre biler i verden, efter at mærkets europæiske bestseller; Sportage har gennemgået Auto Motor und Sport-magasinets (AMS) omfattende 2-års test af driftssikkerheden uden en eneste fejl.

Det tyske bilmagasin udfordrede KIAs berømte ry for kvalitet med en 100.000 kilometers udholdenhedstest i forskelligt terræn, hvor man genskaber en almindelig ejers oplevelse af bilen i løbet af 24 måneder. I alle de omfattende og respekterede tests, som AMS har gennemført gennem tiden, har ingen anden SUV leveret en komplet fejlfri indsats, hvilket gør KIA Sportage til den bedst placerede SUV, hvad angår den samlede driftssikkerhed. KIA Sportage vipper Skoda Yeti af førstepladsen i det segmentinddelte fejlindeks, og derefter følger Audi Q5, Mercedes ML og Hyundai Tucson.

Fra midten af 2014 har AMS-redaktionsteamet testet KIA Sportage med dagligdags brug under mange forskellige kørselsforhold. De samlede præstationer og den samlede driftssikkerhed blev testet, og samtidig blev den kompakte SUV rost for den gode plads i passagerkabinen, den store bagagerumsvolumen, den kultiverede motor og det brugervenlige navigationssystem. Magasinet testede 3. generation af KIA Sportage - 2.0 CRDi med automatisk gearkasse og 184 hk samt firehjulstræk.

“Vi er meget stolte over Sportagens præstation og denne rekord i driftssikkerhed, da det er meget vanskeligt at gennemgå en langtidstest over 2 år uden nogen fejl overhovedet”, udtalte Steffen Cost, som er Managing Director (COO) hos Kia Motors Deutschland. ”I den krævende test har KIA Sportage bevist, at vores mærke foruden et førsteklasses design, moderne teknologier og høj komfort også byder på en ekstraordinær høj kvalitet. Den kvalitet har allerede sikret KIA en førsteplads i Auto Bild-magasinets Kvalitetsrapport 2015”.

Angående Sportages historie tilføjede Cost følgende: ”Da den første KIA Sportage rullede ud fra fabrikken i 1993, var den én af pionererne i SUV-segmentet, som i dag boomer, og som KIA i høj grad har præget. Den nuværende Sportage er fjerde generation af modellen, og denne blev lanceret tidligere på året. Den er en højtudviklet kompakt SUV med førsteklasses interiør og et prisbelønnet udvendigt design. Desuden byder den på innovativ komfort og sikkerhedsteknologi, et stort udbud af særdeles effektive motorer, og den fås også i den nye GT Line-sportsversion – alt sammen naturligvis i den overlegne KIA kvalitet”.

Foruden klassens højeste kvalitetsniveau har KIA Sportage de maksimale 5 stjerner i sikkerhedstest og branchens længste garanti.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark