Gå til indhold
Kia afslører det fulde design af K4 den 21. marts 2024
Kia afslører det fulde design af K4 den 21. marts 2024

Pressemeddelelse -

Kia teaser billeder af K4 forud for New York International Auto Show

Fredericia, den 15. marts 2024 – Kia afslørede i dag en række teaser-billeder af Kia K4 - næste generation af den kompakte sedan. Billederne fremkalder en enestående fusion af avanceret teknologi og dragende æstetik, der er enkelt indkapslet i de slanke konturer.

Slyngede flydende linjer tilfører en aura af et slankt raffinement, subtilt sammenflettet med rigelig plads og praktiske egenskaber og en sporty atmosfære.

Kia afslører det fulde design af K4 den 21. marts 2024, efterfulgt af modellens globale premiere på New York International Auto Show den 27. marts 2024.

Kia live-streamer den globale premiere i New York, som alle er velkomne til at deltage i på worldwide.kia.com, når K4 introducerer nye standarder for design, innovation og køreegenskaber til det kompakte sedan-segment. Kia frigiver yderligere informationer, når vi nærmer os premieren.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark