Gå til indhold
Den nye Niro har fået et mere dristigt design, der første gang blev vist i form af Habaniro-konceptet i 2019.
Den nye Niro har fået et mere dristigt design, der første gang blev vist i form af Habaniro-konceptet i 2019.

Pressemeddelelse -

Kia teaser den helt nye Niro forud for Seoul Mobility Show 2021

Fredericia, den 22. november, 2021 – Kia har afsløret det første glimt af den helt nye Niro, en model, der har været en integreret del af Kias voksende elbil line-up.

Redesignet under virksomhedens nye designfilosofi, Opposites United, illustrerer den helt nye Niro Kias forpligtelse til bæredygtighed. Med inspiration fra naturen, som den bæredygtige mobilitet sigter mod at beskytte, appellerer den nye Niro til de komplekse behov hos den bevidste forbruger, der forbinder en moderne livsstil med bæredygtighed.

Den nye Niro har fået et mere dristigt design, der første gang blev vist i form af Habaniro-konceptet i 2019. Den stilfulde og dristige crossover inkarnerer Habaniros eventyrlystne attitude med et rent og højteknologisk to-farvet eksteriør. Inde i kabinen kombinerer det utraditionelle asymmetriske instrumentbræt vandrette og diagonale former for at realisere Opposites United-designelementer med sin modige, praktiske og miljøvenlige konstruktion.

Den helt nye Niro bliver afsløret på dette års Seoul Mobility Show den 25. november.

Emner

Kategorier


Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark