Gå til indhold
EV6 er designet og konstrueret til at visualisere Kias nye brandslogan, ”Movement that inspires”
EV6 er designet og konstrueret til at visualisere Kias nye brandslogan, ”Movement that inspires”

Pressemeddelelse -

Kia teaser EV6 - mærkets første dedikerede elbil

Fredericia, den 9. marts 2021 – Kia har afsløret de første officielle billeder af EV6 - mærkets første dedikerede elbil bygget på virksomhedens nye EV-platform (Electric-Global Modular Platform eller E-GMP).

EV6 er den første af Kias nye generation af elbiler, der er udviklet under en ny designfilosofi, der inkorporerer Kias skiftende fokus mod elektrificering.

”EV6 er visualiseringen af både vores brand purpose,” Movement that inspires ”, og vores nye designfilosofi. Den er designet til at inspirere enhver kørsel ved at tilbyde en instinktiv og naturlig oplevelse, der forbedrer vores kunders dagligdag og giver køberen et ejerskab, der er enkelt, intuitivt og integreret. ” sagde Karim Habib, Senior Vice President og chef for Kia Global Design Center. "Vores mål er at designe den fysiske oplevelse af vores brand og skabe dristige, originale og opfindsomme elbiler."

Kias nye navnestrategi til fremtidige elbiler

Som en del af virksomhedens brand transformation, vil Kias nye dedikerede elbiler blive navngivet i henhold til en ny navngivningsstrategi. Den nye tilgang gør Kias EV-navngivning mere enkel og ensartet på tværs af alle globale markeder.

Alle Kias kommende dedikerede elbiler starter med præfikset ”EV”, hvilket gør det let for forbrugerne at forstå, hvilke af Kias produkter der er fuldt elektriske. Dette efterfølges af et tal, der svarer til bilens position i modelprogrammet.

EV6 er designet og konstrueret til at visualisere Kias nye brandslogan, ”Movement that inspires”, og får verdenspremiere i første kvartal 2021.

Emner

Kategorier


Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er det bedst sælgende Plug-in Hybrid mærke 3 år i træk. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark