Gå til indhold
Kias EV9 koncept er et spændende indblik i den fremtidige retning for den fuldt elektriske SUV
Kias EV9 koncept er et spændende indblik i den fremtidige retning for den fuldt elektriske SUV

Pressemeddelelse -

Kia teaser EV9 koncept – en manifestation af deres vision som leverandør af bæredygtige mobilitetsløsninger

Fredericia, den 11. november 2021 – Kia afslørede i dag de første officielle tegninger af Kia EV9 konceptet, et fuldt elektrisk SUV-koncept, der inkarnerer virksomhedens forpligtelse til at blive en udbyder af bæredygtige mobilitetsløsninger.

Efter lanceringen af EV6 er Kias EV9 koncept et spændende indblik i den fremtidige retning for den fuldt elektriske SUV, der kombinerer progressivt design, avanceret teknologi og en avanceret elektrisk drivlinje i én banebrydende bilmodel.

De første billeder af koncept-SUV'en viser et ultramoderne eksteriørdesign, hvis linjer antyder en moderne og frisk udstråling grundet en rank og stilistisk positur.

Tegningerne illustrerer en meget konceptuel kabine, der er blevet finpudset for at give føreren og passagererne et let, fleksibelt og adaptivt rum, der kan tilpasses alt efter hvordan den enkelte køretur udvikler sig. En betagende interaktiv ultrabred skærmløsning og et radikalt nyt take på det traditionelle rat er blot to af de iøjnefaldende interiørfunktioner.

Tegningerne af Kias EV9 koncept er blevet afsløret forud for AutoMobility LA, som åbner i næste uge. Her vil Kia afsløre sin helt nye elektriske version af SUV-modellen den 17. november i LA Convention Center.

Emner

Kategorier


Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark