Gå til indhold
Med elbiloperatøren CLEVER som partner kan KIA nu tilbyde fremtidige kunder af el- og plug-in hybridbiler ubegrænset strøm til én fast pris.
Med elbiloperatøren CLEVER som partner kan KIA nu tilbyde fremtidige kunder af el- og plug-in hybridbiler ubegrænset strøm til én fast pris.

Pressemeddelelse -

KIA tilbyder i samarbejde med CLEVER ubegrænset strøm til sine elbilskunder

Fredericia den 14. september 2016 – Den danske importør af KIA kan i dag præsentere et nyt samarbejde med elbiloperatøren CLEVER. Med det nye CLEVER samarbejde, kan KIAs fremtidige kunder af el- og plug-in hybridbiler nu også vælge CLEVERs populære koncept; CLEVER Unlimited, der giver elbilisterne ubegrænset strøm til fast pris.

Ubegrænset frihed og fri kilometer med KIA og CLEVER
For rigtig mange bilkøbere, er der stadig mange ubekendte faktorer, som giver usikkerhed i forhold til at vælge en elbil. For at eliminere så mange ubekendte faktorer som muligt, og gøre det let at køre KIA elbil, tilbyder KIA nu alle nye kunder til såvel el, som pluginhybridbiler en let, overskuelig og budgetvenlig ladeløsning med CLEVER Unlimited – elbilernes streamingtjeneste. Uanset hvor mange kilometer du kører, så har du én fast udgift til drivmidler. Nye elbilkunder hos KIA har nu mulighed for at vælge CLEVER Unlimited, der i al sin enkelthed går ud på, at kunden betaler én samlet pris per måned og har ubegrænset forbrug af strøm på ladeboksen derhjemme samt fri adgang til CLEVERs ladenetværk med mere end 900 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland. Installation af en ladeboks derhjemme, der passer til elbilen er også inkluderet.

Når man køber en ny KIA elbil, behøver man ikke længere at tænke på installation, eller om man lader mest derhjemme eller på farten. CLEVER Unlimited er alt inklusive, ubegrænset frihed og fri kilometer til elbilisterne.

”CLEVER Unlimited er en ny måde at tænke mobilitet på og et helt nyt og attraktivt mind-set omkring mobilitet, hvor alt er inklusive til en fast pris. Der er ikke så meget at tænke over – man skal bare køre. KIA har flere spændende og prisvenlige eldrevne modeller på vej til det danske marked, og derfor er vi også glade for, at KIA i Danmark har valgt CLEVER som opladningspartner, siger Casper Kirketerp-Møller, adm. direktør i CLEVER.

Nyt elbilmærke med mange forhandlere i Danmark.

KIA er det første koreanske mærke til at præsentere en elbil i Danmark. Kia Soul EV blev lanceret i 2015, og hos den danske importør af KIA har man yderligere to eldrevne biler; KIA Optima og KIA Niro, begge plug-in hybridbiler, på vej i Danmark.

”Vi tror på, at elbiler har en stor plads i fremtidens transport og har store forventninger til introduktionen af vores to nye plug-in hybridbiler i hhv. 2016 og 2017. Vi ønsker, at tilbyde vores kunder den mest simple og gennemsigtige løsning, når de vælger en eldreven bil. CLEVER er de førende på markedet for elbilopladning i Skandinavien og derfor også et oplagt valg, der netop giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en løsning, hvor alt der vedrører opladning af bilerne, er håndteret af CLEVER, siger Rasmus Aagaard, marketingdirektør hos KIA Import Danmark.

Gør det nemt, trygt og gennemsigtigt

Når man køber en ny elbil eller plug-in hybridbil fra KIA, og vælger CLEVER Unlimited, er al kompleksiteten håndteret af CLEVER, og de nye elbilejere får et komplet overblik over, hvad det kommer til at koste. For 599,- kr. om måneden sørger CLEVER for levering, opsætning og installation af ladeboks til din nye KIA Soul EV, og elbilisterne bliver udstyret med et ladekort, der giver adgang til CLEVERs ladenetværk med mere end 900 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland.

Købere af KIAs plug-in hybridbiler Optima og Niro kan få Unlimited for 299,- kr. om måneden. Ønsker man kun at benytte CLEVERs ladenetværk (hvis man fx bor i lejlighed), betaler man bare 199,- kr. om måneden for fri strøm på hele CLEVERs ladenetværk ved køb af en ny plug-in hybrid bil fra KIA, og 399,- kr. om måneden for en KIA Soul EV.

Fordele ved CLEVER Unlimited

  • Én pris – bare kør
  • Installation af ladeboks i hjemmet er inklusiv
  • En ladeboks i hjemmet sikrer, at hver dag starter på fyldte batterier
  • Fast pris giver overblik over alle udgifter
  • Billigere kilometer end benzin og diesel
  • Nemt at køre på strøm – samme pris ude og hjemme
  • Frit forbrug på mere end 900 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland
  • Ladekort og app gør det simpelt at lade på vejen

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark