Gå til indhold
Attraktiv privatleasing på KIA Rio 1.2 Style Plus
Attraktiv privatleasing på KIA Rio 1.2 Style Plus

Pressemeddelelse -

KIA vil være kendt for privatleasing

Fredericia den 22. august 2016 – Under overskriften ”Tænk på os næste gang du tænker privatleasing” lancerer KIA nu et overordnet koncept på privatleasing med fokus på de forskellige attraktive privatleasing aftaler KIA løbende kan tilbyde.

”Privatleasing er på ingen måde nyt for KIA, men vi har ikke tidligere koncentreret os om kommunikation af vores ellers attraktive aftaler på privatleasing. Vi forudser at efterspørgslen på privatleasing ikke er toppet endnu, og vi har en naturlig interesse i at øge vores markedsandel af det kontinuerligt stigende privatleasing marked”, udtaler administrerende direktør hos KIA Import Danmark AS; Mogens Lyngsø.

Importøren tager nu konsekvensen af det stadigt stigende marked for privatleasing, og giver med en storsatset kampagne mærkets privatleasing koncept et kæmpe kommunikationsboost, for netop at sikre, at de kunder der er i markedet for privatleasing også tænker på KIA.

”Vi mener, at vi med ekstra fokus på kommunikationen af KIAs privatleasing koncept, kan øge vores andel af privatleasingaftaler blot ved at fortælle, at vi rent faktisk har dette produkt, da vores tilbud er blandt de bedste i markedet”, konkluderer Marketing ansvarlig hos KIA Import Danmark AS; Rasmus Aagaard.

Ambitionen er det bedste privatleasing koncept på markedet

De åbenlyse fordele ved privatleasing er efterhånden almen kendt, og de samme uanset hvilket tilbud man vælger. Udover en attraktiv prissætning for privatleasing, ligger det KIA på sinde at tilbyde et for kunden let gennemskueligt produkt uden nogen overraskelser eller tekst med småt. I den forbindelse har KIA gennemgået markedet, for herefter at finpudse det endelige privatleasing koncept, så de kunder der er i markedet for privatleasing, kan få det bedste tilbud hos KIA.

Afleveringsgebyret, som de fleste steder beløber sig til 600,- er indregnet i KIAs månedlige ydelser. Med KIA privatleasing er prisen pr. ekstra 5.000 km beregnet alene efter serviceudgifter og ekstra afskrivninger. Det vil sige at springet fra 15.000 km til 20.000 km på eksempelvis en KIA Rio 1.2 kun er kr. 149,- pr. måned. På mange privatleasing tilbud, skal kunderne være opmærksomme på høje takster for overkørte kilometer, men med KIA Privatleasing er taksten på f.eks. en Rio 1.2 kun 53 øre. Med hensyn til forsikring har KIA i samarbejde med KIA Forsikring udarbejdet en attraktiv forsikring, der også kan bruges til privatleasing biler - denne endda inkl. afleveringsforsikring uden merpris.

KIA Rio 1.2 Style Plus

KIA Rio har udover et fantastisk design en masse at byde på: Et komfort- og udstyrsniveau udover hvad man forventer i denne klasse, samt avancerede teknologi- og sikkerhedsfeatures kombineret med lave driftsomkostninger. Fra signaturkølergrillen til den muskuløse bagende er det en bil, som imponerer med spændende og dynamiske detaljer. Lige nu kan du for kr. 2.095,- i udbetaling og 2.095,- pr. måned blive den lykkelige fører af en Rio Style Plus 1.2 benzin med bl.a. Aircondition, El-ruder for, 5 døre, fjernbetjent centrallås, ratbetjent audioanlæg, sidespejle el-justerbare m. varme og højdejusterbart førersæde. Læs mere om KIA Privatleasing her

cee’d SW 1.4 Style

Dynamisk udvendig og rummelig indvendigt – KIA cee'd Sportswagon kan det hele. Der er benplads og hovedhøjde nok til, at alle personer i bilen kan nyde en komfortabel kørsel, og i bagagerummet er der god plads til al bagagen. For at du kan nyde hver eneste kilometer i bilen, er KIA cee'd Sportswagon udstyret med masser af hightech-assistentsystemer og aktive og passive sikkerhedssystemer. Bilen har en lang række intelligente teknologier, der gør det muligt for dig helt at undgå farlige situationer. Lige nu kan du for kr. 0,- i udbetaling og kr. 2.995,- pr. måned få en cee’d SW 1.4 Style med blandt andet Aircondition, ratbetjent audioanlæg, sædevarme i forsæder, varme i rattet, bluetooth, læderrat, sidespejle el-justerbare m. varme, 60/40 splitbagsæde, armlæn mellem forsæder, USB/AUX & Ipod indgang. Læs mere om KIA Privatleasing her

Vilkår for KIA Privatleasing

Ved KIA Privatleasing er alle priser inkl. finansiering, leveringsomkostninger og moms. Priserne er inkl. serviceaftale. De faste månedlige leasingydelser, som afhænger af den valgte model er som standard beregnet på 36 måneder, og et årligt km forbrug på 15.000 km. Omkostninger til grøn ejerafgift, forsikring, brændstof, sprinklervæske og dæk afholdes af kunden. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Kaskoforsikring og betaling via NETS påkræves. Der tages forbehold for pris, afgifts- og renteændringer.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark